Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 542 / 542

Options

Poster for Paddington 2

Paddington 2

6.0

2017, Adventure, Animation, Comedy

Een geslaagde familiefilm met smaakvolle komische toetsen.

2017.11.28

Poster for Mudbound

Mudbound

8.0

2017, Drama

Misschien wat langdradig, maar een van de zeldzame Netflix-films die we een aanrader mogen noemen.

2017.11.27

Poster for The Sinner

The Sinner

8.0

2017, Drama, Mystery

Wij zijn mee...

2017.11.26

Poster for The Night Manager

The Night Manager

7.0

2016, Drama, Mystery

Heeft een leuke manier gevonden om de huidige context te linken aan het leven als spion...

2017.11.26

Poster for Godless

Godless

4.0

2017

Godless vonden we maar een flauwe bedoeling en een teleurstelling voor een Netflix-serie door een naam zoals Steven Soderbergh.

2017.11.24

Poster for Mindhunter

Mindhunter

6.0

2017, Drama, Crime

Ondanks het geweldige concept van profiling hadden we moeite om Mindhunter uit te kijken en dat wil wat zeggen.

2017.11.20

Poster for Coco

Coco

9.0

2017, Adventure, Animation

Pixar toont nog maar eens dat het kwaliteit kan brengen voor jong en oud met Coco.

2017.11.19

Poster for Marvel's The Punisher

Marvel's The Punisher

9.0

2017, Drama, Crime

Werkelijk alles aan The Punisher is geweldig: de toon, de cinematografie, het bloed, de muziek...

2017.11.17

Poster for The LEGO Ninjago Movie

The LEGO Ninjago Movie

4.0

2017, Adventure, Animation, Action

Het niveau van de humor is zo laag dat het de kinderen zelfs niet deed lachen.

2017.11.16

Poster for Justice League

Justice League

5.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, Science fiction

Een teleurstelling voor ons, want het mist vertrouwen.

2017.11.15

Poster for The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

8.0

2017, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Topcinema voor de cinefiel...

2017.11.13

Poster for The Lobster

The Lobster

7.0

2015, Drama, Comedy, Suspense, Science fiction, Love

Op zijn minst smaakvol te noemen voor de meerwaardezoeker.

2017.11.13

Poster for Crimson Peak

Crimson Peak

4.0

2015, Fantasy, Drama, Horror, Suspense, Mystery, Love

Een slechte blockbuster...

2017.11.10

Poster for Battle of the Sexes

Battle of the Sexes

6.0

2017, Drama, Comedy, History

Heeft misschien een mooi momentum, wij stoorden ons aan de historische realiteit van de film.

2017.11.07

Poster for Jigsaw

Jigsaw

4.0

2017, Horror, Suspense, Crime, Mystery

Niet bepaald ons ding.

2017.10.31

Poster for Het Tweede Gelaat

Het Tweede Gelaat

8.0

2017, Drama, Action, Suspense, Crime

Een solide thriller in een Vlaams jasje en daar kunnen we alleen maar trots op zijn.

2017.10.25

Poster for Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

4.0

2017, Adventure, Action

De structuur van de film zit niet goed waardoor je al snel moet vechten met de zandmannetjes.

2017.10.19

Poster for Our Souls at Night

Our Souls at Night

6.0

2017, Drama, Love

Een perfecte film om de grootouders te herdenken.

2017.10.15

Poster for Suburra: la serie

Suburra: la serie

8.0

2017, Drama, Crime

Zowat de beste Italiaanse content die we ooit zagen.

2017.10.11

Poster for Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

8.0

2017

Een succesvolle stap in de goede richting die leading lady Sonequa Martin-Green de erkenning geeft die ze verdient.

2017.10.10

Poster for American Assassin

American Assassin

6.0

2017, Action, Suspense

Om en bij boven gemiddelde dus. Klopt, alleen verdwijnt American Assassin jammer genoeg uit je hoofd als sneeuw voor de zon.

2017.10.09

Poster for Wonder Woman

Wonder Woman

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, War

Een absolute aanrader...

2017.10.08

Poster for Big Little Lies

Big Little Lies

6.0

2017, Drama

We hebben gemengde gevoelens...

2017.10.05

Poster for Blade Runner 2049

Blade Runner 2049

10

2017, Suspense, Science fiction, Mystery

Een prachtig stuk...

2017.10.02

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit