Movie reviews of Jordy Gomes

These are all the movies and series that Jordy has reviewed. Read more at: De Filmrecensent.

Number of movie reviews: 466 / 466

Options

Black Adam maakt zichzelf bekend met een bombastische aanwezigheid. De focus ligt op actie, actie en nog meer actie. De film mist hierdoor echter inhoud, waardoor je nooit een connectie kan opbouwen met één van de personages. Review

6.0

List

Rate

2022-10-20

2022

Deze teleurstellende ontknoping zorgt er helaas voor dat het vuurtje is uitgedoofd voor de moderne Halloween herinterpretatie. Review

5.0

List

Rate

2022-10-15

2022

Dit is een verrassend project met een gouden combinatie van sterke elementen: Leren over een buitenlandse cultuur, hardhandige thema’s en vooroordelen belichten, een dosis menselijkheid meegeven, grote veldslagen in beeld brengen én vrouwen neerzetten als stoere krijgers. Review

8.0

List

Rate

2022-10-11

2022

Wat overblijft is een met vlagen interessante, maar uiteindelijk op niks uitlopende film. Review

6.0

List

Rate

2022-10-06

2022

Compleet tevreden door het zien van een bovengemiddelde horror. Review

7.5

List

Rate

2022-10-04

2022

De onthulling en uiteindelijke ontknoping had kunnen profiteren van wat meer toelichting, maar hoe het ervoor staat is dit wel een kijkje waard. Review

7.0

List

Rate

2022-09-26

2022

De visuele effecten waren baanbrekend voor zijn tijd en ik ben blij om te melden dat ze ook nu nog geweldig uitpakken. Het verhaal blijft boeien omdat je alles wil leren over de Na'vi, terwijl de tweede helft veranderd in een soort epische oorlogsfilm - een strijd tussen mens en natuur. Review

8.0

List

Rate

2022-09-24

2022

Ik was er al een tijdje klaar mee, maar Pinocchio bewijst dat deze tot leven gewekte pop compleet levenloos aanvoelt. Review

3.0

List

Rate

2022-09-13

2022

Het is ontroerend mooi in beeld gebracht, waardoor het emotioneel gedreven eind hard binnenkomt. Dit mag een aangename verrassing genoemd worden - één met een prachtige boodschap. Review

7.0

List

Rate

2022-09-10

2022

Dit is precies zo’n soort film dat in mijn straatje past. Het is nét dat kleine beetje anders dan een reguliere thriller. Uiteindelijk draait het allemaal om de juiste balans vinden tussen de verschillende genres, en deze is precies juist. Review

7.0

List

Rate

2022-08-29

2022

Twee meisjes die vastzitten op een 600 meters hoge toren klinkt juist rijp voor een zenuwslopende thriller, maar het mocht helaas niet zo uitpakken. In plaats daarvan zorgt Fall ervoor dat je constant met je ogen rolt vanwege de onnozelheid. Ik heb me een lange tijd niet zo tijdens een film geërgerd. Review

4.0

List

Rate

2022-08-22

2022

Dragon Ball Super: Super Hero is in mijn ogen teveel bezig met geforceerde fanservice en vergeet hierdoor een pakkende twist aan de franchise te geven. Review

6.0

List

Rate

2022-08-19

2022

Nope is filmtechnisch indrukwekkend en bevat een interessante boodschap waarin een kern van waarheid schuilt, maar de film weet nooit te ontsnappen uit de schaduw van het vliegende object dat de personages zo wanhopig willen vastleggen. Review

7.0

List

Rate

2022-08-16

2022

Thirteen Lives is ronduit fantastisch. Het waargebeurde verhaal blijft indrukwekkend en wordt met alle respect overgebracht naar film. Review

8.0

List

Rate

2022-08-12

2022

Prey bevat geen over-gecompliceerd plot zoals een aantal van de andere vervolgen, maar focust zich op de spanning van elke situatie. Hierdoor komt deze film dichtbij de sfeer uit het origineel. Review

7.5

List

Rate

2022-08-05

2022

Verwacht daarom geen serieuze huurmoordenaars op een missie mét realistische gevechten, maar een opgeblazen actiespektakel waarbij alles één grote grap is. Review

6.5

List

Rate

2022-08-04

2022

De uitwerking van dit plot-element is echter bijzonder aangrijpend. Review

9.0

List

Rate

2022-07-31

2022

Het acteerwerk van de kinderen is goed en het is fascinerend om de griezelige Ethan Hawke aan het werk te zien. Review

7.0

List

Rate

2022-07-30

2022

Ergens in The Amazing Spider-Man schuilt een potentieel sterke film die helaas nooit aan het licht zal komen vanwege de bemoeienissen van Sony achter de schermen. Review

6.5

List

Rate

2022-07-22

2022

Het is niks nieuws, maar evengoed bijpassend voor een familiefilm. Het verhaal biedt weinig verrassingen, maar met zijn piratensetting, het designwerk en de avontuurlijke sfeer valt The Sea Beast toch niet buiten de boot. Review

7.0

List

Rate

2022-07-17

2022

Je weet precies wat je krijgt voorgeschoteld; actie, komedie, veel CGI en spektakel, maar uiteindelijk ben je dit eindproduct binnen een week weer vergeten. Review

6.0

List

Rate

2022-07-09

2022

Je leeft volledig mee met Vada en haar innerlijke conflict om over een traumatische gebeurtenis heen te komen. Het hardhandige onderwerp en de bak emotie die hierbij komt kijken wordt subtiel in het verhaal verwerkt. Review

7.5

List

Rate

2022-07-01

2022

Animatiestudio Illumination heeft een formule bedacht dat simpelweg werkt. Het is onschadelijke entertainment voor de allerkleinste en biedt sporadisch vermaak voor het ouderlijke publiek. Zo ontstaat er een familiefilm die voldoet aan de eenvoudige verwachtingen. Review

6.0

List

Rate

2022-06-27

2022

Tangled pakt een herkenbaar verhaal en geeft hier zijn eigen draai aan. De personages zijn geweldig uitgewerkt en de soundtrack van componist Alan Menken zit wederom boordevol neuriënde deuntjes. Review

8.0

List

Rate

2022-06-21

2022

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English