Movie reviews of George Vermij

These are all the movies and series that George has reviewed. Read more at: InDeBioscoop and Schokkend Nieuws.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 68 / 68

Options

Poster for Animals

Animals

5.0

2017, Drama, Suspense, Mystery

Het ziet er knap en complex uit, maar daarachter gaat het niet verder dan de conventies die nu gemeengoed zijn geworden na een halve eeuw arthousefilm.

2018.07.06

Poster for Tau

Tau

4.0

2018, Suspense, Science fiction

De film beklijft niet en gaat roemloos ten onder als je er een BLACK MIRROR-aflevering tegenover zet.

2018.07.02

Poster for Hereditary

Hereditary

8.0

2018, Drama, Horror, Suspense, Mystery

Leunt vooral op het tegenovergestelde: het oprekken van de angst totdat die bijna niet meer te verdragen is.

2018.06.13

Poster for Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

5.0

2018, Adventure, Action, Science fiction

Een ongeïnspireerde film die van alles probeert om je aandacht vast te houden, maar die verder niet geïnteresseerd is of het je ook bij zal blijven.

2018.05.22

Poster for Ready Player One

Ready Player One

4.0

2018, Adventure, Fantasy, Science fiction

Ondanks die manco’s kaart de film onbewust wel zorgwekkende ontwikkelingen aan.

2018.03.28

Poster for Top Knot Detective

Top Knot Detective

4.0

2016, Comedy

Als een korte sketch was het misschien nog leuk geweest, maar na anderhalf uur is de lol er echt af.

2018.01.25

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

6.0

2017, Action, Suspense, Mystery

Vermakelijk als je het niet allemaal te serieus neemt.

2017.08.15

Poster for I Don't Feel at Home in This World Anymore

I Don't Feel at Home in This World Anymore

6.0

2017, Drama, Comedy, Suspense, Crime

Een film die je ondanks Lynskey’s grappige en identificeerbare rol ook snel zal vergeten...

2017.03.09

Poster for Mansfield 66/67

Mansfield 66/67

8.0

2017

Een vermakelijke en doortastende documentaire die gaat over onze obsessie voor onwerkelijke iconen en de bijna mythische verhalen die zij inspireren.

2017.02.01

Poster for Under the Shadow

Under the Shadow

6.0

2016, Drama, Horror, Suspense, War

Heeft zijn momenten, maar haalt niet het volledige angstpotentieel uit het oosterse spookverhaal of de gruwelen van de oorlog...

2017.01.12

Poster for Endless Poetry

Endless Poetry

7.0

2016, Fantasy, Drama

Jodorowsky’s film begeeft zich op vergelijkbaar terrein, maar is ondanks alle overdaad gemeend en gemaakt met liefde.

2017.01.05

Poster for The OA

The OA

8.0

2016, Drama, Mystery

Een ambitieuze serie dus, die ondanks grote diepliggende thema’s ook menselijk en intiem blijft.

2017.01.02

Poster for Cezanne and I

Cezanne and I

4.0

2016, Drama, Comedy

Alles blijft netjes binnen de lijntjes.

2016.12.27

Poster for Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

9.0

2016, Adventure, Action, Science fiction

Voor een voetnoot van een episch galactische verhalencyclus kent het zelfs opvallend ontroerende momenten.

2016.12.13

Poster for Toni Erdmann

Toni Erdmann

8.0

2016, Drama, Comedy

En ambitieuze film over actuele situaties die herkenbaar zullen zijn bij veel kijkers.

2016.11.07

Poster for Don't Breath

Don't Breath

8.0

2016, Horror, Suspense, Crime

Heeft een hels tempo die je in het verhaal zuigt.

2016.09.28

Poster for Chinatown

Chinatown

10

1974, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Het stralende camerawerk van John A. Alonzo staat in contrast met de duistere elementen.

2016.09.10

Poster for The Shallows

The Shallows

5.0

2016, Drama, Horror, Suspense

Zit vast tussen de wal van pulp en het schip van de serieuzere natuurhorror.

2016.08.16

Poster for The Forbidden Room

The Forbidden Room

8.0

2015, Drama, Comedy, Mystery, Love

De film zal je bekoren als je ontvankelijk bent voor de verborgen en verleidelijke krachten van de magische lantaarn.

2016.08.01

Poster for Kiki, Love to Love

Kiki, Love to Love

4.0

2016, Comedy, Love

Ondanks alle ranzige onderbroekenlol is de film onder de oppervlakte dus behoorlijk tam en voorspelbaar.

2016.07.18

Poster for The Assassin

The Assassin

5.0

2015, Drama, Action, History

Doet je hart dus niet sneller kloppen, maar past in Hsiao-Hsiens slow cinema van verstilde portretten van buitenstaanders...

2016.02.25

Poster for Anomalisa

Anomalisa

7.0

2015, Animation, Drama, Comedy, Love

Brengt een modern gevoel van onbehagen treffend over.

2016.02.23

Poster for El botón de nácar

El botón de nácar

8.0

2015, Documentary

Door prachtige beelden en woorden is het nog mogelijk om te getuigen over het tragische lot van de verliezers.

2016.01.11

Poster for Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

8.0

2015, Adventure, Fantasy, Action, Science fiction

Een waardig vervolg...

2015.12.16

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit