Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1610 / 1610

Options

Poster for McLaren

McLaren

6

Een ongebalanceerde documentaire die niet slecht is, maar niet zo boeiend om te kijken als de beste in dit genre, Senna.

2017.07.21

2017

Poster for Dunkirk

Dunkirk

9

Nolan slaagt er in om de schaal van deze operatie overtuigend tot leven te brengen.

2017.07.20

2017

Poster for 2:22

2:22

4

Visueel is er weinig op deze titel aan te merken, maar helaas is het eindresultaat teleurstellend, net zoals de poster.

2017.07.20

2017

Poster for Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

5

Een film die geen pretenties heeft en simpel entertainment wil bieden en dat met volle overtuiging doet.

2017.07.19

2017

Poster for A Kind of Murder

A Kind of Murder

6

Toch geen tijdsverspilling...

2017.07.18

2017

Poster for The Defiant Ones

The Defiant Ones

8

Voor muziekfans een interessant en vermakelijk kijkje achter de schermen.

2017.07.17

2017

Poster for Okja

Okja

8

Zo’n impact laat hebben en je als kijker tot nadenken aanzet.

2017.07.13

2017

Poster for War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

8

Weet zowel groot spektakel en kleine, persoonlijke momenten neer te zetten en maakt daarmee deze reeks een sterke.

2017.07.12

2017

Poster for The Towering Inferno

The Towering Inferno

8

Een titel die goed in elkaar zit en biedt wat je er van zou verwachten.

2017.07.11

2017

Poster for Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

7

Je krijgt de gekke cartoon situaties die je van het tweetal gewend bent en daarnaast het leuke verhaal van de chocoladefabriek.

2017.07.07

2017

Poster for Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

8

Een genot om naar te kijken en één van de beste blockbusters tot nu toe dit jaar.

2017.07.06

2017

Poster for American Anarchist

American Anarchist

6

De eenzijdigheid vanuit Siskel doet heel wat af aan de film, maar het is juist Powell die hier sterk uit naar voren komt.

2017.07.06

2017

Poster for To Be or Not to Be

To Be or Not to Be

7

Zelf kon ik er ook van genieten, waarbij het vooral de tweede helft is waar de vaart er goed in zit en er genoeg te lachen valt.

2017.07.05

2017

Poster for Top Knot Detective

Top Knot Detective

8

Een “documentaire” die niet alleen grappig is, maar ook regelmatig dramatische momenten overtuigend weet neer te zetten.

2017.07.04

2017

Poster for Joshua: Teenager vs. Superpower

Joshua: Teenager vs. Superpower

8

Een interessante documentaire die je laat afvragen wat je zelf zou moeten doen om de wereld net een beetje beter te maken.

2017.07.03

2017

Poster for The Wailing

The Wailing

10

Grijpt de aandacht en wordt steeds schokkender...

2017.06.30

2017

The Keepers

8

Geeft geen definitieve antwoorden, maar is goed opgebouwd met aan het einde van elke aflevering een cliffhanger.

2017.06.29

2017

Poster for Despicable Me 3

Despicable Me 3

7

Genoeg leuke momenten om het niet verveeld te hoeven uitzitten.

2017.06.28

2017

Poster for Silence

Silence

7

Ingetogen en subtiel en neem z’n tijd om de karakters te laten ademen en tot leven te brengen.

2017.06.27

2017

Poster for See No Evil, Hear No Evil

See No Evil, Hear No Evil

8

Pryor en Wilder weten op basis van het gegeven van een dove en blinde man veel gevatte grappen te maken.

2017.06.22

2017

Poster for Rakka

Rakka

8

De effecten zijn overtuigend en na het zien hiervan snak je eigenlijk naar meer.

2017.06.21

2017

Poster for Wonder Woman

Wonder Woman

8

Een film waarbij de tijd voorbij vliegt en de actie altijd origineel en erg goed in beeld is gebracht.

2017.06.21

2017

Poster for Dries

Dries

8

Slaagt er in een goed beeld neer te zetten van een gepassioneerde, gedreven persoon dat ook voor niet-mode liefhebbers interessant is om te kijken.

2017.06.20

2017

Poster for War Machine

War Machine

5

Als satire is het daarnaast niet allemaal scherp genoeg.

2017.06.15

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit