Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1455 / 1455

Options

Poster for Zoolander 2

Zoolander 2

5.0

2016, Comedy

De grappen sloegen de plank te vaak mis.

2016.06.08

Poster for Kriterion sinds ’45

Kriterion sinds ’45

6.0

2015, Documentary

Vooral een momentopname van nu en dat wist me persoonlijk onvoldoende te pakken.

2016.06.08

Poster for Before I Fall

Before I Fall

6.0

2017, Drama, Suspense, Mystery

Zelf kon ik een aantal elementen waarderen, maar was het geheel redelijk voorspelbaar.

2016.06.06

Poster for Meet the Patels

Meet the Patels

9.0

2015, Comedy, Documentary, Love

Een leuke, maar ook informatieve blik in de Indiase cultuur...

2016.06.06

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

9.0

2016, Drama, Suspense, Science fiction

Een uiterst spannende film, van begin tot einde.

2016.06.03

Poster for Triple 9

Triple 9

6.0

2016, Action, Suspense, Mystery

Het een slechte film noemen zou net te ver gaan, maar er had, zeker gezien de cast, zoveel meer in kunnen zitten.

2016.06.01

Poster for Warcraft

Warcraft

5.0

2016, Adventure, Fantasy, Animation, Action

Een zwakke Lord of The Rings clone die actie en af en toe wat humor biedt, maar een emotionele kern mist.

2016.06.01

Poster for Paradox

Paradox

2.0

2016, Action, Science fiction

De dialogen zijn kunstmatig...

2016.05.30

Poster for Moonwalkers

Moonwalkers

5.0

2015, Comedy

Helaas blijkt het uitgangspunt van deze film net niet sterk genoeg om tot een bevredigend resultaat te komen.

2016.05.24

Poster for Midnight Special

Midnight Special

9.0

2016, Adventure, Drama, Science fiction

De relaties tussen de personages zijn sterk uitgewerkt.

2016.05.23

Poster for Our Little Sister

Our Little Sister

7.0

2015, Drama, Comedy

Een film die je opzet om je voor twee uur onder te dompelen in de wereld van deze vier zussen.

2016.05.18

Poster for Time Lapse

Time Lapse

6.0

2014, Suspense, Science fiction, Mystery

Voor fans van dit genre een enigszins vermakelijk tussendoortje.

2016.05.17

Poster for Up for Love

Up for Love

5.0

2016, Comedy, Love

Weet het materiaal niet naar een hoger nivo te tillen...

2016.05.12

Poster for Racing Extinction

Racing Extinction

8.0

2015, Adventure, Documentary

Drukt je met je neus op de feiten die je liever niet hoort...

2016.05.11

Poster for Finding Nemo

Finding Nemo

9.0

2003, Animation

Het klopt aan alle kanten en er zit geen enkele overbodige scène in de film.

2016.05.10

Poster for Fashion Chicks

Fashion Chicks

7.0

2015, Comedy

Door z’n vlotte tempo en leuke personages kijkt het toch lekker wegt.

2016.05.09

Poster for Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

7.0

2016, Adventure, Action, Science fiction

Dit is de manier waarop je superhelden tegen elkaar moet laten vechten.

2016.05.06

Poster for Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

7.0

2015, Comedy

Een erg leuke komedie...

2016.05.05

Poster for Mia Madre

Mia Madre

7.0

2015, Drama

Een interessante visie op de manier waarop iemand omgaat met het verlies van controle op haar leven.

2016.05.05

Poster for The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife

7.0

2009, Fantasy, Drama, Love

Ik heb me er prima mee vermaakt...

2016.05.03

Poster for Son of Saul

Son of Saul

9.0

2015, Drama, Suspense, War

Een film die in je hoof rond blijft spoken...

2016.04.29

Poster for The Night Before

The Night Before

8.0

2015, Comedy

Een kerstfilm gecombineerd met een wietfilm en dat levert een leuke, vermakelijke film op...

2016.04.28

Poster for Les Cowboys

Les Cowboys

6.0

2015, Drama

Geen slechte film, maar uiteindelijk had ik toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

2016.04.26

Poster for Hope

Hope

4.0

2016, Drama

Ontbreekt regelmatig aan overtuigingskracht...

2016.04.23

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit