Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1658 / 1658

Options

Te vaak zat ik met het gevoel dat ik naar acteurs zat te kijken die grappig probeerden te zijn en dat niet waren. Review

4.0

List

Rate

2017-06-14

2017

Er is de nodige humor en er zijn een aantal memorabele momenten, maar eigenlijk niet bijzonder genoeg om indruk te maken. Review

6.0

List

Rate

2017-06-13

2017

Een aardige actiefilm die fijn wegkijkt, waarbij diepgang misschien ontbreekt. Review

7.0

List

Rate

2017-06-08

2017

Een interessante discussie... Review

7.0

List

Rate

2017-06-07

2017

Los van wat je eigen mening is over het bedrijf is dit wel een film die je tot nadenken aanzet over de praktijken van het bedrijf. Review

7.0

List

Rate

2017-06-02

2017

Door interviews met onder andere Michio Kaku, Bill Nye, Neil deGrasse Tyson en mensen van NASA schept het een goed beeld... Review

7.0

List

Rate

2017-06-01

2017

Met de nodige grappige, maar ook emotionele momenten wist de film me te raken... Review

7.0

List

Rate

2017-05-30

2017

Al met al een film die lekker wegkijkt en regelmatig geslaagde grappen maakt. Review

7.0

List

Rate

2017-05-29

2017

Moet je inzichten bieden, aan het denken zetten en tot actie oproepen, maar sec een maatschappelijk probleem aankaarten maakt niets direct een uitstekende film. Review

7.0

List

Rate

2017-05-26

2017

Mist simpelweg diepgang, spanning en is zeer voorspelbaar waardoor de finale geen adrenalinemomenten oplevert. Review

5.0

List

Rate

2017-05-25

2017

Een anime meesterwerk dat enorme indruk maakt. Review

10

List

Rate

2017-05-24

2017

Een niet te missen (zeer emotionele) film... Review

8.0

List

Rate

2017-05-23

2017

Een heerlijk luchtige film die (bijna) voor heel het gezin (12+) leuk is. Review

8.0

List

Rate

2017-05-18

2017

Alleen al vanwege de beelden zeker de moeite waard om een keer te zien. Review

7.0

List

Rate

2017-05-18

2017

Een film die het moet hebben van simpele humor en dat ontstijgt de film nergens. Review

5.0

List

Rate

2017-05-16

2017

De documentaire geeft een idee van het leven in een gesloten inrichting, maar gaat daar niet dieper op in. Review

6.0

List

Rate

2017-05-15

2017

Heerlijke “verstand op nul” actie, foute oneliners en nog meer actie. Review

8.0

List

Rate

2017-05-12

2017

Doet een poging om wel een succesvolle verfilming te zijn van een game, maar helaas slaagt men er hier ook niet in. Review

3.0

List

Rate

2017-05-11

2017

Het gevoel van plezier, broederschap en gevatte grappen is grotendeels weg... Review

4.0

List

Rate

2017-05-10

2017

Een subtiele thriller/horror met hier en daar een sporadisch schrikmoment, maar die over het algemeen leuk is om te kijken. Review

9.0

List

Rate

2017-05-09

2017

Peck slaagt er in om je als kijker aan het denken te zetten en je een beeld te geven over de Baldwin en zijn ideeën en worsteling met racisme in Amerika. Review

7.0

List

Rate

2017-05-05

2017

Al die verhalen en de ervaringen van Connor en zijn familie resulteren uiteindelijk in een hartverscheurende climax die je niet snel zal vergeten. Review

8.0

List

Rate

2017-05-03

2017

Een film met een vreemde dynamiek en een verhaal over competitie dat nooit voldoende en met genoeg gevoel is uitgewerkt. Een teleurstelling dus. Review

4.0

List

Rate

2017-05-02

2017

Een film vol emoties die de kijker ook niet onberoerd zal laten. Review

8.0

List

Rate

2017-04-28

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English