Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1462 / 1462

Options

Poster for Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

7.0

2015, Comedy

Een erg leuke komedie...

2016.05.05

Poster for Mia Madre

Mia Madre

7.0

2015, Drama

Een interessante visie op de manier waarop iemand omgaat met het verlies van controle op haar leven.

2016.05.05

Poster for The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife

7.0

2009, Fantasy, Drama, Love

Ik heb me er prima mee vermaakt...

2016.05.03

Poster for Son of Saul

Son of Saul

9.0

2015, Drama, Suspense, War

Een film die in je hoof rond blijft spoken...

2016.04.29

Poster for The Night Before

The Night Before

8.0

2015, Comedy

Een kerstfilm gecombineerd met een wietfilm en dat levert een leuke, vermakelijke film op...

2016.04.28

Poster for Les Cowboys

Les Cowboys

6.0

2015, Drama

Geen slechte film, maar uiteindelijk had ik toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

2016.04.26

Poster for Hope

Hope

4.0

2016, Drama

Ontbreekt regelmatig aan overtuigingskracht...

2016.04.23

Poster for Tomorrow

Tomorrow

8.0

2015, Documentary

Een inspirerende documentaire die je motiveert om mee te denken en laat zien dat het misschien niet te laat is.

2016.04.21

Poster for Son of a Gun

Son of a Gun

8.0

2014, Drama, Action, Suspense, Crime

Een heerlijke, Australische misdaadfilm geworden die me zeer positief wist te verrassen.

2016.04.20

Poster for Ares

Ares

4.0

2016, Drama, Suspense, Science fiction

De gevechten zijn kort en zo verknipt dat ze alles behalve spannend zijn om te bekijken.

2016.04.20

Poster for Already Tomorrow in Hong Kong

Already Tomorrow in Hong Kong

9.0

2015, Comedy, Love

Het einde was precies waar ik op hoopte.

2016.04.15

Poster for Stealing Time

Stealing Time

8.0

2015, Science fiction

Weet dankzij het slimme script en humor een vermakelijke 18 minuten op te leveren...

2016.04.15

Poster for The Lunchbox

The Lunchbox

7.0

2013, Drama, Love

Een romantisch drama dat door z’n setting fris aanvoelt...

2016.04.14

Poster for Pleasantville

Pleasantville

8.0

1998, Fantasy, Drama, Comedy

Een erg origineel idee...

2016.04.12

Poster for Love Me If You Dare

Love Me If You Dare

10

2003, Drama, Comedy, Love

Een goed geschreven verhaal...

2016.04.08

Poster for The Distance Between

The Distance Between

8.0

Een erg leuke film...

2016.04.08

Poster for Where to Invade Next

Where to Invade Next

7.0

2015, Documentary

Moore weet hoe hij een verhaal moet vertellen...

2016.04.07

Poster for People, Places, Things

People, Places, Things

7.0

2015, Drama, Comedy, Love

Een vermakelijke “slice of life” film.

2016.04.06

Poster for The 5th Wave

The 5th Wave

4.0

2016, Adventure, Science fiction

Het verhaal begeeft zich helaas in de standaard young adult film clichés.

2016.04.05

Poster for The Brand New Testament

The Brand New Testament

8.0

2015, Fantasy, Drama, Comedy

Een pakkend verhaal waarin de diverse karakters allemaal hun vreemde eigenschappen hebben.

2016.04.01

Poster for With Friends Like These

With Friends Like These

7.0

2007, Drama, Comedy

Door het sterke spel van de cast komen de emoties en het oud zeer goed tot uiting.

2016.03.31

Poster for Grandma

Grandma

8.0

2015, Drama, Comedy

Een film die, ondanks het serieuze onderwerp, regelmatig geslaagde grappen maakt zonder dat deze gemaakt aanvoelen.

2016.03.30

Poster for The Perfect Guy

The Perfect Guy

6.0

2015, Drama, Suspense

Een vermakelijk tussendoortje die meer originaliteit had moeten hebben om echt indruk te maken.

2016.03.29

Poster for My Beautiful Broken Brain

My Beautiful Broken Brain

6.0

2016, Documentary

Eigenlijk kan je dit niet bestempelen als een “gewone” documentaire, maar heeft het een experimentele vibe.

2016.03.28

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit