Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1507 / 1507

Options

Poster for Finding Dory

Finding Dory

8

Bijna net zo goed als het origineel en een plezier om naar te kijken.

2016.06.18

2016

Poster for Eddie the Eagle

Eddie the Eagle

8

Een feel-good film die thuishoort in het rijtje van Chef en Intouchables...

2016.06.15

2016

Poster for Sneakerheadz

Sneakerheadz

5

Een stuk droger en feitelijker dan Just for Kicks.

2016.06.14

2016

Poster for The Neon Demon

The Neon Demon

5

Alhoewel de beelden je nog een tijd zullen achtervolgen weet de film zelf helaas geen diepe indruk te maken.

2016.06.13

2016

Poster for Zoolander 2

Zoolander 2

5

De grappen sloegen de plank te vaak mis.

2016.06.08

2016

Poster for Kriterion sinds ’45

Kriterion sinds ’45

6

Vooral een momentopname van nu en dat wist me persoonlijk onvoldoende te pakken.

2016.06.08

2016

Poster for Before I Fall

Before I Fall

6

Zelf kon ik een aantal elementen waarderen, maar was het geheel redelijk voorspelbaar.

2016.06.06

2016

Poster for Meet the Patels

Meet the Patels

9

Een leuke, maar ook informatieve blik in de Indiase cultuur...

2016.06.06

2016

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

9

Een uiterst spannende film, van begin tot einde.

2016.06.03

2016

Poster for Triple 9

Triple 9

6

Het een slechte film noemen zou net te ver gaan, maar er had, zeker gezien de cast, zoveel meer in kunnen zitten.

2016.06.01

2016

Poster for Warcraft

Warcraft

5

Een zwakke Lord of The Rings clone die actie en af en toe wat humor biedt, maar een emotionele kern mist.

2016.06.01

2016

Poster for Paradox

Paradox

2

De dialogen zijn kunstmatig...

2016.05.30

2016

Poster for Moonwalkers

Moonwalkers

5

Helaas blijkt het uitgangspunt van deze film net niet sterk genoeg om tot een bevredigend resultaat te komen.

2016.05.24

2016

Poster for Midnight Special

Midnight Special

9

De relaties tussen de personages zijn sterk uitgewerkt.

2016.05.23

2016

Poster for Our Little Sister

Our Little Sister

7

Een film die je opzet om je voor twee uur onder te dompelen in de wereld van deze vier zussen.

2016.05.18

2016

Poster for Time Lapse

Time Lapse

6

Voor fans van dit genre een enigszins vermakelijk tussendoortje.

2016.05.17

2016

Poster for Up for Love

Up for Love

5

Weet het materiaal niet naar een hoger nivo te tillen...

2016.05.12

2016

Poster for Racing Extinction

Racing Extinction

8

Drukt je met je neus op de feiten die je liever niet hoort...

2016.05.11

2016

Poster for Finding Nemo

Finding Nemo

9

Het klopt aan alle kanten en er zit geen enkele overbodige scène in de film.

2016.05.10

2016

Poster for Fashion Chicks

Fashion Chicks

7

Door z’n vlotte tempo en leuke personages kijkt het toch lekker wegt.

2016.05.09

2016

Poster for Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

7

Dit is de manier waarop je superhelden tegen elkaar moet laten vechten.

2016.05.06

2016

Poster for Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

7

Een erg leuke komedie...

2016.05.05

2016

Poster for Mia Madre

Mia Madre

7

Een interessante visie op de manier waarop iemand omgaat met het verlies van controle op haar leven.

2016.05.05

2016

Poster for The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife

7

Ik heb me er prima mee vermaakt...

2016.05.03

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit