Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Het boeiende is dat de makers van de serie iedereen heeft kunnen interviewen en je als kijker blijft gissen naar de uiteindelijke uitkomst. Review

8.0

List

Rate

2020-03-27

2020

One Cut of the Dead is een film die je eigenlijk moet zien zonder er te veel vanaf te weten. Dit is een film die ik met enorm veel plezier heb bekeken en dan ook sterk wil aanraden. Review

9.0

List

Rate

2020-03-19

2020

Het probleem met deze titel is dat het zich in een niemandsland bevindt als het om het verhaal gaat. Aan de ene kant wil het een rauwe detective achtige film zijn, maar daarnaast worden er diverse pogingen gedaan tot humor. Het wordt echter nooit grappig en enige vorm van spanning ontbreekt. Review

4.0

List

Rate

2020-03-15

2020

Not for Resale duikt in deze wereld om te zien waarom de eigenaren de deuren nog niet gesloten hebben en wat hun verwachtingen zijn richting de toekomst. Review

7.0

List

Rate

2020-03-15

2020

Prison for Profit is geen makkelijke documentaire om te zien, omdat er schokkend materiaal inzit, maar wel een film die een duidelijk punt maakt... Review

7.0

List

Rate

2020-03-14

2020

The Gentlemen heeft een indrukwekkende cast en het is een genot om te zien hoeveel plezier acteurs als Colin Farrell en Hugh Grant in hun rollen hebben. Review

8.0

List

Rate

2020-03-14

2020

Er is op een aantal mooie locaties in Paramaribo gefilmd, maar het scenario en de soms lachwekkende dialogen zijn te zwak om de kijker volledig mee te slepen. Dat het acteerwerk over het algemeen niet van hoog nivo is, helpt uiteraard ook niet. Review

3.0

List

Rate

2020-02-23

2020

In de diverse actiescènes is echt wel wat originaliteit te vinden, maar als geheel komt het niet goed bij elkaar. Het resultaat is een te lang film, waarin je als kijker overladen wordt door actie en waarin enige vorm van diepgang of emotionele connectie met de karakters ontbreekt. Review

4.0

List

Rate

2020-02-16

2020

Het resulteert in een vermakelijke, soms zeer gewelddadige, film met een paar vermakelijke set-pieces, die de vaart er goed inhoudt. Review

7.0

List

Rate

2020-02-06

2020

Dark Waters is een typische genrefilm, die eigenlijk maar weinig verrassingen in petto heeft maar wel goed in elkaar zit. Review

7.0

List

Rate

2020-01-30

2020

Maar niet alleen op technisch vlak is dit een kunststukje, ook het verhaal en de acteerprestaties weten indruk te maken. Review

9.0

List

Rate

2020-01-20

2020

De film zit vol actie, geslaagde humor en de animatie weet de persoonlijkheden van Holland en Smith goed neer te zetten. Review

7.0

List

Rate

2020-01-03

2020

Sandler brengt dat op overtuigende wijze tot leven en dat levert in combinatie met het camerawerk van de Safdie broers een ruwe diamant op die betoverend werkt. Review

9.0

List

Rate

2019-12-30

2019

Dankzij een fantastische cast, een enorm strak script en een prachtige locatie waarin het geheel geschoten is, is dit een film zoals ze nog maar weinig gemaakt worden (vooral in dit genre). Review

8.0

List

Rate

2019-12-30

2019

De finale is, zoals verwacht, groots maar desondanks loop je uiteindelijk niet met een voldaan gevoel de bioscoop uit. Iets wat je bij het einde van dit saga toch wel zou mogen verwachten. Abrams heeft gekozen voor veilig in plaats van baanbrekend en dat is jammer. Review

6.0

List

Rate

2019-12-19

2019

Dit is een serie die veel inzicht geeft en goed ge-edit is en de kijker meeneemt met een gestructureerd reis door de parken en de decennia heen. Review

8.0

List

Rate

2019-12-15

2019

De unieke cultuur is fascinerend en met deze serie toont hij op vermakelijke wijze diverse facetten van het land. Het geheel is meer een reisprogramma dan een informatieve serie zoals Japanorama van Jonathan Ross was, maar als je van May’s werk in The Grand Tour houdt, dan zul je je ook prima kunnen vermaken met Our Man in Japan. Review

7.0

List

Rate

2019-12-15

2019

De emoties spatten van het scherm en als kijker voel je je ook verwikkeld in hun situatie die alleen maar gecompliceerder wordt door de inmenging van advocaten. Review

8.0

List

Rate

2019-12-14

2019

Van te voren was m’n angst dat I Used to Be Normal een documentaire zou zijn die niet veel anders zou doen dan het beeld van fangirls bevestigen. In plaats daarvan is dit echter een heel menselijke, gevoelige documentaire waarbij vier vrouwen vol passie over hun obsessie vertellen en daarbij meer blootgeven over zichzelf. Review

7.0

List

Rate

2019-12-11

2019

Wat er ontbreekt aan deze documentaire is een gevoel van samenhang. Het aantal geïnterviewden is groot en door de relatief korte speelduur van 59 minuten kan er eigenlijk niet de diepte worden ingegaan. Review

5.0

List

Rate

2019-12-11

2019

Dit is een animatiefilm zoals je er maar weinig zult zien. Review

9.0

List

Rate

2019-12-08

2019

Een serie die je heerlijk kunt binge-watchen en waarbij je weer meer leert over filmgeschiedenis. Review

8.0

List

Rate

2019-12-02

2019

Kort gezegd voelt dit aan alsof Scorcese en z’n “band” nog een keer hun oude hits spelen, waarbij je regelmatig een “kent u deze nog” vibe krijgt. De film is mooi geschoten en bevat zeker goede acteerprestaties, maar de film heeft een probleem. Review

7.0

List

Rate

2019-12-01

2019

Het verhaal is helaas te zwak en ook niet alle actiescènes maken indruk. Review

4.0

List

Rate

2019-11-20

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English