Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1493 / 1493

Options

Poster for Fresh Dressed

Fresh Dressed

7.0

2015, Music, History, Documentary

De film slaagt er tot dat moment goed in om een kijkje in de geschiedenis van de mode van hiphop te geven.

2015.12.23

Poster for Bridge of Spies

Bridge of Spies

8.0

2015, Drama, Suspense

Een mooie, sfeervolle samenwerking tussen Spielberg en Hanks...

2015.12.22

Poster for The Lobster

The Lobster

7.0

2015, Drama, Comedy, Suspense, Science fiction, Love

De setting is even surrealistisch als het verhaal...

2015.12.18

Poster for Steve Jobs

Steve Jobs

8.0

2015, Drama, History

Drama dat met een sterke cast tot leven wordt gebracht.

2015.12.17

Poster for Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

10

2015, Adventure, Fantasy, Action, Science fiction

De cast is indrukwekkend...

2015.12.16

Poster for The Hudsucker Proxy

The Hudsucker Proxy

9.0

1994, Drama, Comedy

Dankzij het hoge tempo, bizarre situaties en leuk acteerwerk ben ik blij dat ik deze nu gezien heb.

2015.12.16

Poster for Foodies

Foodies

9.0

2014, Documentary

Een documentaire die er prima uitziet en de exclusieve gerechten prachtig in beeld brengt.

2015.12.15

Poster for The Truman Show

The Truman Show

9.0

1998, Drama, Comedy

Een mooie film over het najagen van je dromen, ook al probeert alles en iedereen je daarvan te weerhouden.

2015.12.11

Poster for Harold and Maude

Harold and Maude

8.0

1971, Drama, Comedy, Love

Het is even wennen aan de toon van deze donkere komedie, maar uiteindelijk heb ik er van kunnen genieten.

2015.12.10

Poster for The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

7.0

2015, Adventure, Animation

De verschillende onderdelen en verhaalmomenten sluiten niet altijd goed op elkaar aan...

2015.12.09

Poster for The Little Prince

The Little Prince

9.0

2015, Adventure, Fantasy, Animation

De twee verhalen zijn op indrukwekkende wijze met elkaar verweven en bevatten veel wijze lessen zonder dat het belerend over komt.

2015.12.08

Poster for Black Sea

Black Sea

8.0

2014, Adventure, Drama, Suspense

Het verhaal weet te boeien en het einde was anders dan ik had verwacht.

2015.12.04

Poster for Mr. Hu en de tempel

Mr. Hu en de tempel

7.0

2015, Documentary

Interessant om te zien, maar waar je af en toe snakt naar meer achtergrond.

2015.12.04

Poster for Victoria

Victoria

10

2015, Drama, Suspense, Crime, Love

Dankzij voortreffelijk acteerwerk heb je geen enkel moment het gevoel dat het allemaal gespeeld is.

2015.12.03

Poster for 400 Days

400 Days

4.0

2015, Suspense, Science fiction, Mystery

Het voelt net allemaal te “B-film” aan.

2015.12.02

Poster for Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47

4.0

2015, Action, Suspense, Crime

Een flinterdun verhaal...

2015.12.01

Poster for Ageless Friends

Ageless Friends

7.0

2016, Documentary

Een intiem portret van een man met een obsessie...

2015.11.27

Poster for Mand falder

Mand falder

5.0

2015

Er zijn te veel schildermomenten om de kijker te blijven boeien.

2015.11.26

Poster for Turbo Kid

Turbo Kid

7.0

2015, Adventure, Action, Comedy, Science fiction

Het is zo “over the top” en af toe expres bizar gedaan dat het nergens “gory” wordt.

2015.11.25

Poster for The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

6.0

2015, Adventure, Action, Science fiction

Juist het moment waar het allemaal om draait mist op emotioneel vlak impact.

2015.11.24

Poster for Pøbler

Pøbler

6.0

2015, Documentary

Jan Olav geeft de documentaire z’n hart...

2015.11.23

Poster for Vleesverlangen

Vleesverlangen

7.0

2015, Documentary

Een documentaire met een duidelijke boodschap en die je toch even stil doet staan voordat je in dat lekkere stukje vlees hapt.

2015.11.22

Poster for A Family Affair

A Family Affair

9.0

2015, Documentary

Alle eigenschappen van een goede documentaire...

2015.11.20

Poster for Naturens Uorden

Naturens Uorden

8.0

2015, Documentary

Jacob houdt z’n publiek een spiegel voor...

2015.11.19

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit