Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Het speelse heen en weer tussen Pacino en Bening is een genot om naar te kijken... Review

7.0

List

Rate

2015-06-23

2015

Een documentaire die je niet snel zal vergeten... Review

8.0

List

Rate

2015-06-22

2015

Vermakelijk, maar niet bijzonder. Review

7.0

List

Rate

2015-06-18

2015

Wist de romanticus in me aan te spreken... Review

7.0

List

Rate

2015-06-17

2015

Een documentaire die niet bang is om ook de minder mooie kanten van Amerika laat zien. Review

7.0

List

Rate

2015-06-16

2015

Een intiem portret van een sterke, strijdlustige vrouw... Review

9.0

List

Rate

2015-06-15

2015

Een uitermate spannende serie, die niet bang is om de kijker af en toe te schokken. Review

8.0

List

Rate

2015-06-12

2015

Als geheel wist de film me onvoldoende te vermaken... Review

7.0

List

Rate

2015-06-11

2015

Aan te raden is als je van dit soort humor houdt. Review

6.0

List

Rate

2015-06-10

2015

Leent verschillende elementen van andere films om tot een vermakelijk resultaat te komen. Review

8.0

List

Rate

2015-06-09

2015

Een prachtige film met veel drama en romantiek die zich afspeelt in de wereld van entertainment. Review

9.0

List

Rate

2015-06-08

2015

Wat ik met name interessant vond aan deze documentaire is juist die discussie of je het product van een ander aan mag passen. Review

7.0

List

Rate

2015-06-04

2015

Spannende situaties, veel prachtig gerealiseerde verwoesting en een leuke rol van Dwayne Johnson. Review

7.0

List

Rate

2015-06-02

2015

Elke minuut zit vol met leuke one liners en coole actie... Review

10

List

Rate

2015-05-29

2015

Een inspirerende film, die ook zeker richting het einde de nodige emoties los maakt. Review

9.0

List

Rate

2015-05-28

2015

Start frustrerend, weet daarna vaart te krijgen, maar verliest af en toe die snelheid. Review

6.0

List

Rate

2015-05-26

2015

De relatie tussen de moordenaar en zijn vrouw kwam naar mijn gevoel niet helemaal uit de verf. Review

5.0

List

Rate

2015-05-25

2015

Als je fan bent van de eerste twee films dan stelt dit derde deel ook niet teleur. Review

7.0

List

Rate

2015-05-21

2015

De hel is nog nooit zo prachtig in beeld gebracht... Review

9.0

List

Rate

2015-05-19

2015

Voor fans van Nirvana een must see. Review

7.0

List

Rate

2015-05-19

2015

Een erg vermakelijke film met een hoop grappige momenten en leuke muziek. Review

7.0

List

Rate

2015-05-15

2015

Hun persoonlijke verhalen en hoe die relateren tot hun succes zijn inspirerend. Review

9.0

List

Rate

2015-05-14

2015

Een goed, aanstekelijk beeld van de indie games scene... Review

7.0

List

Rate

2015-05-14

2015

Lijkt zichzelf constant te herhalen. Review

5.0

List

Rate

2015-05-12

2015

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English