Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1455 / 1455

Options

Poster for Pain & Gain

Pain & Gain

7.0

2013, Action, Comedy, Suspense, Crime

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten.

2013.11.11

Poster for The World's End

The World's End

9.0

2013, Action, Comedy, Science fiction

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie...

2013.11.07

Poster for World War Z

World War Z

8.0

2013, Drama, Horror, Action, Suspense, Science fiction

Brad Pitt is weer net zo sterk als altijd...

2013.11.06

Poster for The Big Hit

The Big Hit

8.0

1998, Adventure, Action, Comedy, Suspense

Het is een vermakelijke mix van actie en humor.

2013.11.05

Poster for Killing Season

Killing Season

5.0

2013, Action, Suspense

De film draait om het in aanraking komen met je verleden, maar resulteert helaas niet in een boeiende film.

2013.11.04

Poster for The Act of Killing

The Act of Killing

10

2012, Documentary

Een documentaire die je ogen opent voor een harde realiteit...

2013.10.31

Poster for Everything Is a Remix

Everything Is a Remix

8.0

2010, Documentary

Perfect om te kijken als je snel geïnformeerd wilt worden over het onderwerp.

2013.10.30

Poster for Elysium

Elysium

9.0

2013, Drama, Action, Suspense, Science fiction

De wereld ziet er boeiend uit, zowel op aarde als op Elysium.

2013.10.28

Poster for Monsters, Inc.

Monsters, Inc.

9.0

2001, Animation, Comedy

Het is voor mij een tijdloze animatie klassieker.

2013.10.25

Poster for What Maisie Knew

What Maisie Knew

9.0

2013, Drama

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken.

2013.10.24

Poster for Only God Forgives

Only God Forgives

9.0

2013, Drama, Suspense, Crime

Een erg gewelddadige en rauwe film...

2013.10.23

Poster for Nostalgia for the Light

Nostalgia for the Light

9.0

2010, Documentary

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili.

2013.10.17

Poster for Sharknado

Sharknado

1.0

2013, Adventure, Action, Comedy, Science fiction

Het past niet eens in de categorie van “films die zo slecht zijn, dat ze goed zijn”.

2013.10.16

Poster for The King of Comedy

The King of Comedy

9.0

1982, Drama, Comedy

Robert de Niro's rol in deze film is naar mijn mening wel één van z’n beste.

2013.10.10

Poster for Oslo, August 31st

Oslo, August 31st

8.0

2011, Drama

Anders Danielsen Lie zet het karakter neer als iemand die je als kijker graag zou willen helpen...

2013.10.09

Poster for Europa Report

Europa Report

8.0

2013, Suspense, Science fiction

één van de meest originele sci-fi films die ik in tijden gezien heb.

2013.10.07

Poster for Trance

Trance

7.0

2013, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Het verhaal heeft een aantal onverwachte wendingen, maar tegen het einde van de film begon het verhaal minder logisch te worden.

2013.10.03

Poster for Mortal Kombat

Mortal Kombat

7.0

1995, Fantasy, Action

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen.

2013.09.26

Poster for The House I Live In

The House I Live In

8.0

2012, Documentary

Meer feitelijk en serieus.

2013.09.25

Poster for How to Make Money Selling Drugs

How to Make Money Selling Drugs

8.0

2012, Documentary

Weet de problematiek duidelijk te maken terwijl het ook erg vermakelijk is om naar te kijken.

2013.09.25

Poster for Empire State

Empire State

5.0

2013, Drama, Action

Een doorsnee film die te weinig diepgang heeft en daardoor niet het nivo van andere misdaadfilms haalt.

2013.09.24

Poster for Somm

Somm

9.0

2013, Documentary

Wist me erg te boeien...

2013.09.19

Poster for Behind the Candelabra

Behind the Candelabra

8.0

2013, Drama, Love

De sets zien er prachtig uit, net zoals de outfits. Daarmee weet de film de essentie van Liberace als ster te laten zien.

2013.09.18

Poster for 3 Idiots

3 Idiots

8.0

2009, Drama, Comedy, Love

De hoofdpersonen zijn erg vermakelijk en komen regelmatig in grappige situaties terecht.

2013.09.16

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit