Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1490 / 1490

Options

Poster for R.I.P.D.

R.I.P.D.

6.0

2013, Fantasy, Action, Comedy, Crime

Het verhaal is dus niet erg origineel, maar kon ik toch nog wel van de film genieten.

2013.12.02

Poster for The East

The East

8.0

2013, Drama, Suspense

Straalt een constant gevoel van dreiging en gevaar uit...

2013.11.29

Poster for This Is the End

This Is the End

9.0

2013, Action, Comedy

Echt een plezier om naar te kijken.

2013.11.28

Poster for The Lone Ranger

The Lone Ranger

7.0

2013, Adventure, Action, Western

Grootste actie, grappige situaties en vreemde karakters.

2013.11.27

Poster for Rewind This!

Rewind This!

8.0

2013, Documentary

Weet een goed overzicht te geven in het ontstaan van een nieuwe filmmarkt.

2013.11.25

Poster for Blackfish

Blackfish

7.0

2013, Documentary

Deze film weet heel erg duidelijk te maken dat gevangenschap in dit geval geen optie is en weet de kijker daarvan te overtuigen.

2013.11.21

Poster for The Way Way Back

The Way Way Back

8.0

2013, Drama, Comedy

Laat overtuigend een stuk van het leven zien, met de juiste mix van drama en komedie.

2013.11.18

Poster for All Is Lost

All Is Lost

2.0

2013, Adventure, Drama, Action

Ook het einde zelf wist me niet te bekoren.

2013.11.15

Poster for From One Second to the Next

From One Second to the Next

9.0

2013, Documentary

Deze film zou voor elke bestuurder verplichte kost moeten zijn...

2013.11.14

Poster for We're the Millers

We're the Millers

7.0

2013, Comedy, Crime

Een erg vermakelijk film, maar het blijft natuurlijk de vraag of deze komedie ook jouw soort snack is.

2013.11.13

Poster for Jobs

Jobs

6.0

2013, Drama, History

De film mist diepgang waardoor de kijker niet snel geraakt zal worden door het verhaal.

2013.11.12

Poster for Pain & Gain

Pain & Gain

7.0

2013, Action, Comedy, Suspense, Crime

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten.

2013.11.11

Poster for The World's End

The World's End

9.0

2013, Action, Comedy, Science fiction

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie...

2013.11.07

Poster for World War Z

World War Z

8.0

2013, Drama, Horror, Action, Suspense, Science fiction

Brad Pitt is weer net zo sterk als altijd...

2013.11.06

Poster for The Big Hit

The Big Hit

8.0

1998, Adventure, Action, Comedy, Suspense

Het is een vermakelijke mix van actie en humor.

2013.11.05

Poster for Killing Season

Killing Season

5.0

2013, Action, Suspense

De film draait om het in aanraking komen met je verleden, maar resulteert helaas niet in een boeiende film.

2013.11.04

Poster for Jagal

Jagal

10

2012, Documentary

Een documentaire die je ogen opent voor een harde realiteit...

2013.10.31

Poster for Everything Is a Remix

Everything Is a Remix

8.0

2010, Documentary

Perfect om te kijken als je snel geïnformeerd wilt worden over het onderwerp.

2013.10.30

Poster for Elysium

Elysium

9.0

2013, Drama, Action, Suspense, Science fiction

De wereld ziet er boeiend uit, zowel op aarde als op Elysium.

2013.10.28

Poster for Monsters, Inc.

Monsters, Inc.

9.0

2001, Animation, Comedy

Het is voor mij een tijdloze animatie klassieker.

2013.10.25

Poster for What Maisie Knew

What Maisie Knew

9.0

2013, Drama

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken.

2013.10.24

Poster for Only God Forgives

Only God Forgives

9.0

2013, Drama, Suspense, Crime

Een erg gewelddadige en rauwe film...

2013.10.23

Poster for Nostalgia de la luz

Nostalgia de la luz

9.0

2010, Documentary

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili.

2013.10.17

Poster for Sharknado

Sharknado

1.0

2013, Adventure, Action, Comedy, Science fiction

Het past niet eens in de categorie van “films die zo slecht zijn, dat ze goed zijn”.

2013.10.16

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit