Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1462 / 1462

Options

Poster for Mortal Kombat

Mortal Kombat

7.0

1995, Fantasy, Action

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen.

2013.09.26

Poster for The House I Live In

The House I Live In

8.0

2012, Documentary

Meer feitelijk en serieus.

2013.09.25

Poster for How to Make Money Selling Drugs

How to Make Money Selling Drugs

8.0

2012, Documentary

Weet de problematiek duidelijk te maken terwijl het ook erg vermakelijk is om naar te kijken.

2013.09.25

Poster for Empire State

Empire State

5.0

2013, Drama, Action

Een doorsnee film die te weinig diepgang heeft en daardoor niet het nivo van andere misdaadfilms haalt.

2013.09.24

Poster for Somm

Somm

9.0

2013, Documentary

Wist me erg te boeien...

2013.09.19

Poster for Behind the Candelabra

Behind the Candelabra

8.0

2013, Drama, Love

De sets zien er prachtig uit, net zoals de outfits. Daarmee weet de film de essentie van Liberace als ster te laten zien.

2013.09.18

Poster for 3 Idiots

3 Idiots

8.0

2009, Drama, Comedy, Love

De hoofdpersonen zijn erg vermakelijk en komen regelmatig in grappige situaties terecht.

2013.09.16

Poster for This Is Not a Film

This Is Not a Film

7.0

2011, Documentary

Als kijker leer je Panahi en z’n buren enigszins kennen.

2013.09.12

Poster for Burn

Burn

7.0

2012, Documentary

De stad is misschien niet meer wat het was, maar deze mensen vechten nog steeds voor het potentieel dat de stad nog heeft en dat is inspirerend.

2013.09.09

Poster for 2 Guns

2 Guns

2.0

2013, Action, Comedy, Crime

Veel saaier dan verwacht.

2013.09.09

Poster for Red Planet

Red Planet

5.0

2000, Action, Suspense, Science fiction

Ik had nergens het gevoel van spanning...

2013.09.02

Poster for Lost in Translation

Lost in Translation

10

2003, Drama

De vriendschap voelt echt aan...

2013.08.16

Poster for The Iceman

The Iceman

6.0

2012, Drama, Suspense, Crime

Het verhaal zelf was enigszins teleurstellend.

2013.08.07

Poster for Jack the Giant Slayer

Jack the Giant Slayer

5.0

2013, Adventure, Fantasy, Action

Het verhaal is erg voorspelbaar en de karakters wekken maar weinig sympathie op.

2013.08.06

Poster for 102 Minutes That Changed America

102 Minutes That Changed America

9.0

2008, Documentary

Het laat je die dag herleven, een dag die de wereld veranderde.

2013.08.05

Poster for Monsters University

Monsters University

8.0

2013, Animation

De film heeft echter niet dezelfde emotionele lading als het eerste deel...

2013.08.01

Poster for Man of Steel

Man of Steel

7.0

2013, Adventure, Fantasy, Action, Science fiction

Een vermakelijke film, maar mist de emotionele lading om echt memorabel te zijn.

2013.07.31

Poster for The Bling Ring

The Bling Ring

7.0

2013, Drama, Crime

Ergens is het geheel ook enigszins hypnotiserend.

2013.07.30

Poster for Fast & Furious 6

Fast & Furious 6

10

2013, Action, Suspense, Crime

Deze film biedt constante actie en na de film voelde ik de adrenaline nog steeds door m’n lichaam pompen.

2013.07.29

Poster for Harsh Times

Harsh Times

7.0

2005, Drama, Action, Suspense, Crime

Een “buddy cop” film, alleen zijn de hoofdpersonen geen agenten.

2013.07.25

Poster for The Station Agent

The Station Agent

8.0

2003, Drama, Comedy

Een mix van drama en lichte komedie waar ik erg van heb kunnen genieten.

2013.07.24

Poster for Before Midnight

Before Midnight

10

2013, Drama, Love

Hun karakters en hun gesprekken zijn weer erg realistisch met regelmatig grappige momenten.

2013.07.23

Poster for Before Sunset

Before Sunset

10

2004, Drama, Love

Je wil meer tijd met deze karakters doorbrengen en naar hun gesprekken luisteren.

2013.07.22

Poster for The Great Gatsby

The Great Gatsby

5.0

2013, Drama, Love

Heeft maar weinig interessants te vertellen.

2013.07.18

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit