Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1509 / 1509

Options

Poster for Blackfish

Blackfish

7

Deze film weet heel erg duidelijk te maken dat gevangenschap in dit geval geen optie is en weet de kijker daarvan te overtuigen.

2013.11.21

2013

Poster for The Way Way Back

The Way Way Back

8

Laat overtuigend een stuk van het leven zien, met de juiste mix van drama en komedie.

2013.11.18

2013

Poster for All Is Lost

All Is Lost

2

Ook het einde zelf wist me niet te bekoren.

2013.11.15

2013

Poster for From One Second to the Next

From One Second to the Next

9

Deze film zou voor elke bestuurder verplichte kost moeten zijn...

2013.11.14

2013

Poster for We're the Millers

We're the Millers

7

Een erg vermakelijk film, maar het blijft natuurlijk de vraag of deze komedie ook jouw soort snack is.

2013.11.13

2013

Poster for Jobs

Jobs

6

De film mist diepgang waardoor de kijker niet snel geraakt zal worden door het verhaal.

2013.11.12

2013

Poster for Pain & Gain

Pain & Gain

7

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten.

2013.11.11

2013

Poster for The World's End

The World's End

9

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie...

2013.11.07

2013

Poster for World War Z

World War Z

8

Brad Pitt is weer net zo sterk als altijd...

2013.11.06

2013

Poster for The Big Hit

The Big Hit

8

Het is een vermakelijke mix van actie en humor.

2013.11.05

2013

Poster for Killing Season

Killing Season

5

De film draait om het in aanraking komen met je verleden, maar resulteert helaas niet in een boeiende film.

2013.11.04

2013

Poster for The Act of Killing

The Act of Killing

10

Een documentaire die je ogen opent voor een harde realiteit...

2013.10.31

2013

Poster for Everything Is a Remix

Everything Is a Remix

8

Perfect om te kijken als je snel geïnformeerd wilt worden over het onderwerp.

2013.10.30

2013

Poster for Elysium

Elysium

9

De wereld ziet er boeiend uit, zowel op aarde als op Elysium.

2013.10.28

2013

Poster for Monsters, Inc.

Monsters, Inc.

9

Het is voor mij een tijdloze animatie klassieker.

2013.10.25

2013

Poster for What Maisie Knew

What Maisie Knew

9

Een film met een sterke emotionele lading die me wist te raken.

2013.10.24

2013

Poster for Only God Forgives

Only God Forgives

9

Een erg gewelddadige en rauwe film...

2013.10.23

2013

Poster for Nostalgia for the Light

Nostalgia for the Light

9

Weet een duidelijk en krachtig beeld te scheppen van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Chili.

2013.10.17

2013

Poster for Sharknado

Sharknado

1

Het past niet eens in de categorie van “films die zo slecht zijn, dat ze goed zijn”.

2013.10.16

2013

Poster for The King of Comedy

The King of Comedy

9

Robert de Niro's rol in deze film is naar mijn mening wel één van z’n beste.

2013.10.10

2013

Poster for Oslo, August 31st

Oslo, August 31st

8

Anders Danielsen Lie zet het karakter neer als iemand die je als kijker graag zou willen helpen...

2013.10.09

2013

Poster for Europa Report

Europa Report

8

één van de meest originele sci-fi films die ik in tijden gezien heb.

2013.10.07

2013

Poster for Trance

Trance

7

Het verhaal heeft een aantal onverwachte wendingen, maar tegen het einde van de film begon het verhaal minder logisch te worden.

2013.10.03

2013

Poster for Mortal Kombat

Mortal Kombat

7

Een vermakelijk stukje nostalgie die plezierige herinneringen terug doet komen.

2013.09.26

2013

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit