Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1573 / 1573

Options

Poster for Life Tracker

Life Tracker

4

Een film die je een kans kan geven, maar ik denk dat het niet een film is die iedereen zal kunnen bekoren.

2013.12.18

2013

Poster for Prince Avalanche

Prince Avalanche

3

Beide acteurs acteren goed, maar als geheel vond ik de film erg leeg aanvoelen.

2013.12.17

2013

Poster for The Internship

The Internship

7

De combinatie van Vaughn en Wilson werkte voor mij.

2013.12.17

2013

Poster for The Jeffrey Dahmer Files

The Jeffrey Dahmer Files

5

Ik voelde daarom of veel informatie miste.

2013.12.15

2013

Poster for After Earth

After Earth

6

Het verhaal zelf wist me initieel erg te boeien, maar tijdens het laatste gedeelte begon alles langzaam uit elkaar te vallen.

2013.12.12

2013

Poster for 1

1

6

Ik had echter graag meer tijd doorgebracht met de coureurs...

2013.12.10

2013

Poster for Child's Play

Child's Play

7

Chucky is een fantastisch karakter, de slechte versie van wat de Toy Story karakters zouden zijn.

2013.12.09

2013

Poster for Lilyhammer

Lilyhammer

7

De cast is fantastisch en verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de komedie.

2013.12.06

2013

Poster for Crazy Sexy Cool: The TLC Story

Crazy Sexy Cool: The TLC Story

8

De film weet op voortreffelijke wijze interviews en video’s na te spelen en de meeste nummers van de groep passeren de revue.

2013.12.05

2013

Poster for White House Down

White House Down

7

Met een bizar verhaal en een hoop leuke momenten kan ik dat de film wel vergeven...

2013.12.03

2013

Poster for Gravity

Gravity

10

Dankzij George Clooney en Sandra Bullock heeft de film ook een hart en door hun acteerwerk geef je om ze.

2013.12.02

2013

Poster for R.I.P.D.

R.I.P.D.

6

Het verhaal is dus niet erg origineel, maar kon ik toch nog wel van de film genieten.

2013.12.02

2013

Poster for The East

The East

8

Straalt een constant gevoel van dreiging en gevaar uit...

2013.11.29

2013

Poster for This Is the End

This Is the End

9

Echt een plezier om naar te kijken.

2013.11.28

2013

Poster for The Lone Ranger

The Lone Ranger

7

Grootste actie, grappige situaties en vreemde karakters.

2013.11.27

2013

Poster for Rewind This!

Rewind This!

8

Weet een goed overzicht te geven in het ontstaan van een nieuwe filmmarkt.

2013.11.25

2013

Poster for Blackfish

Blackfish

7

Deze film weet heel erg duidelijk te maken dat gevangenschap in dit geval geen optie is en weet de kijker daarvan te overtuigen.

2013.11.21

2013

Poster for The Way Way Back

The Way Way Back

8

Laat overtuigend een stuk van het leven zien, met de juiste mix van drama en komedie.

2013.11.18

2013

Poster for All Is Lost

All Is Lost

2

Ook het einde zelf wist me niet te bekoren.

2013.11.15

2013

Poster for From One Second to the Next

From One Second to the Next

9

Deze film zou voor elke bestuurder verplichte kost moeten zijn...

2013.11.14

2013

Poster for We're the Millers

We're the Millers

7

Een erg vermakelijk film, maar het blijft natuurlijk de vraag of deze komedie ook jouw soort snack is.

2013.11.13

2013

Poster for Jobs

Jobs

6

De film mist diepgang waardoor de kijker niet snel geraakt zal worden door het verhaal.

2013.11.12

2013

Poster for Pain & Gain

Pain & Gain

7

Et is een film die je weet te vermaken, maar die je daarna waarschijnlijk weer snel zal vergeten.

2013.11.11

2013

Poster for The World's End

The World's End

9

Het verhaal is erg vermakelijk met veel actie...

2013.11.07

2013

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit