Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Alhoewel Paddleton een “kleine” film is, maakt de band die deze twee vrienden het er wel eentje met heel veel gevoel en wat lichte humor. Review

8.0

List

Rate

2019-08-27

2019

Dit is misschien geen memorabele documentaire, maar wel interessant, omdat z’n passie voor z’n werk boeiend is om te zien. Review

7.0

List

Rate

2019-08-25

2019

Het resultaat is een fascinerende, maar tegelijkertijd ook een enorm angstaanjagende film die laat zien dat data macht is en je daarmee in staat bent meningen en dus ook de geschiedenis te veranderen. Review

7.0

List

Rate

2019-08-24

2019

Ari Aster weet hier een film neer te zetten die onder je huid weet te kruipen en daar langzaam al je oerinstincten weet te bespelen. Review

9.0

List

Rate

2019-08-20

2019

Deze documentaire ziet er zeer strak uit en zal zeker diverse kijkers overtuigen om minder vlees te gaan eten. Review

7.0

List

Rate

2019-08-15

2019

The Wedding Guest is geen film die vol actie zit en eigenlijk het beste kan worden beschreven als een road movie waarin je langzaam meer over de karakters te weten komt. Dankzij een andere setting levert dat een film op die boeiend is om te zien, maar niet voor iedereen. Review

7.0

List

Rate

2019-08-13

2019

Los van de mening die je over de film zelf hebt is het een visie die blijft hangen dankzij het kleurgebruik en sterke geluidsmontage. Of het verhaal je ook mee zal slepen is echter zeer persoonlijk. Review

6.0

List

Rate

2019-08-12

2019

Een documentaire die lekker wegkijkt en waarbij je als kijker je kopje thee moet klaarzetten om fijn mee te luisteren. Review

7.0

List

Rate

2019-08-09

2019

Een fascinerend kijkje achter de schermen bij een belangrijk bedrijf waar bijna niemand van heeft gehoord. Review

7.0

List

Rate

2019-08-05

2019

Hij is er in geslaagd je voor even in iets te laten geloven en misschien is dat ook wel kunst te noemen. Naast de indrukwekkende werken zelf uiteraard. Review

8.0

List

Rate

2019-07-19

2019

Deze documentaire weet van deze alom gehate regisseur weer een persoon te maken die je beter begrijpt. Z’n films zal je er niet beter door vinden, maar het laten zien van de man achter het personage Uwe Boll levert een interessante film op. Review

8.0

List

Rate

2019-07-09

2019

In dat opzicht geeft Conversations with a Killer een duidelijk, chronologisch overzicht van zijn misdaden en hoe hij op anderen overkwam. Review

7.0

List

Rate

2019-07-01

2019

Pixar is er weer in geslaagd om een film te maken die zowel jong als oud aanspreekt en waarbij diverse genres worden gemixt. Review

8.0

List

Rate

2019-06-28

2019

Een film die ronduit saai te noemen is, het niet zo nauw meer neemt met er voor zorgen dat iedereen in de neuralyzer heeft gekeken en waarbij het internationale aspect eigenlijk niets toevoegt. Review

4.0

List

Rate

2019-06-20

2019

I Am Mother is een sfeervolle titel, waar je je net zoals Daughter afvraagt wie je moet geloven. Spanning ten top. Review

8.0

List

Rate

2019-06-18

2019

Always Be My Maybe volgt misschien wel het standaard template voor romantische komedies, maar de manier waarop het allemaal ingevuld wordt, maakt dit een zeer vermakelijke film. Review

8.0

List

Rate

2019-06-12

2019

American Animals is een meesterlijke documentaire/heist film hybride die geen moment verveelt en tegelijkertijd vragen stelt. Review

8.0

List

Rate

2019-06-03

2019

Een fascinerend verhaal, ook als je helemaal geen fan bent van boybands. Review

8.0

List

Rate

2019-06-02

2019

Het bevat fantasie, horror, romantische en crime elementen die samengebracht worden tot een film waarbij je op het ene moment op het puntje van je stoel zit en het andere met afkeer kijkt waartoe iemand in staat is. Review

8.0

List

Rate

2019-06-01

2019

Mug

De overige karakters missen subtiliteit en voelen daardoor aan als karikaturen en de film wil ook nog andere dingen zeggen over bijvoorbeeld het geloof die losstaan van het centrale verhaal, waardoor de boodschap van de film onvoldoende landt... Review

5.0

List

Rate

2019-05-29

2019

Het is alsof de scriptschrijvers een aantal sketches gepakt hebben, wat random social media verhalen, het idee van Super 8 en dat vervolgens aan elkaar hebben geplakt en hebben weten te verkopen. Review

4.0

List

Rate

2019-05-27

2019

Je zal je als kijker niet snel vervelen, maar hou je verwachtingen laag. Review

6.0

List

Rate

2019-05-27

2019

Met een sterke cast vertelt The Hate U Give een verhaal dat helaas te vaak op het nieuws te zien is. Review

8.0

List

Rate

2019-05-22

2019

Michael B. Jordan levert een geweldige acteerprestatie en toont elk aspect van de persoon Oscar Grant. Review

7.0

List

Rate

2019-05-21

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English