Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1571 / 1571

Options

Poster for Chronicle

Chronicle

7

De acteurs spelen hun rollen volkomen natuurlijk en gedragen zich zoals je dat zou verwachten van tieners.

2012.08.22

2012

Poster for Roman Holiday

Roman Holiday

8

Een goede mix van onschuld, charme, fantastische rollen en een adembenemende achtergrond.

2012.07.23

2012

Poster for Something from Nothing: The Art of Rap

Something from Nothing: The Art of Rap

7

Biedt een aantal boeiende optredens, interessante verhalen en een aantal grappig momenten.

2012.07.20

2012

Poster for Bicycle Thieves

Bicycle Thieves

8

Ik begrijp goed waarom mensen zoveel van deze film houden en ‘m zo hoog waarderen.

2012.07.19

2012

Poster for Religulous

Religulous

7

Een interessante film om te zien aangezien hij vragen stelt over zaken waar mensen niet altijd over nadenken.

2012.07.18

2012

Poster for Safe House

Safe House

9

Een spannende, met actie gevulde thriller waarvan ik heb genoten.

2012.07.17

2012

Poster for Prometheus

Prometheus

9

Wist precies het type ontdekkingsreis te vertellen waar ik erg van kan genieten.

2012.07.16

2012

Poster for Safe

Safe

6

één van Stathams mindere films.

2012.07.16

2012

Poster for Mirror Mirror

Mirror Mirror

8

Het verhaal wordt op originele wijze verteld en het ziet er uit en voelt aan als een echt sprookje.

2012.07.13

2012

Poster for Black Out

Black Out

8

Erg entertainend en zeker de moeite waard als je van de Guy Ritchie films hebt genoten.

2012.07.10

2012

Poster for Doubt

Doubt

9

Het acteerwerk in deze film is uitmuntend...

2012.07.09

2012

Poster for The Avengers

The Avengers

8

Biedt veel actie en komedie...

2012.07.02

2012

Poster for Martha Marcy May Marlene

Martha Marcy May Marlene

8

Elizabeth Olsen weet het karakter zeer overtuigend neer te zetten.

2012.06.25

2012

Poster for Love Jones

Love Jones

8

Zowel Tate als Long spelen hun rollen perfect en de rest van de cast is ook goed.

2012.06.20

2012

Poster for 95 Miles to Go

95 Miles to Go

5

Alhoewel die film erg veel positieve recensies kreeg vond ik ‘m zelf niet erg goed.

2012.06.15

2012

Poster for Last Train Home

Last Train Home

8

Hartverscheurend om te zien dat families uit elkaar worden gescheurd omdat ouders moeten werken om te overleven.

2012.06.14

2012

Poster for Sleepless Night

Sleepless Night

7

Een fantastisch ballet van actie...

2012.06.13

2012

Poster for Diabolique

Diabolique

9

Zeer spannend, slaagt er in een sfeer te creëren waarin alles om controle lijkt te gaan.

2012.06.11

2012

Poster for The Swell Season

The Swell Season

6

Als je fan van Hansard bent dan weet ik zeker dat je zult genieten van deze documentaire.

2012.06.08

2012

Poster for Battleship

Battleship

7

Een makkelijk te verteren snack, waar je je verstand op nul zet en geniet van de achtbaanrit.

2012.06.06

2012

Poster for Capturing Reality

Capturing Reality

9

Als je graag naar documentaires kijkt dan is dit er eentje die je niet mag missen.

2012.06.05

2012

Poster for Keane

Keane

7

Het verhaal en de karakters zijn fascinerend en de film heeft veel diepte.

2012.06.04

2012

Poster for Bad Ass

Bad Ass

7

Deed me denken aan die oudere actiefilms en als je daar fan van bent dan moet je deze film zeker gaan bekijken.

2012.05.31

2012

Poster for The Fall

The Fall

5

Een film is die ik niet zo snel opnieuw zou kijken omdat ik ‘m niet erg goed vond...

2012.05.25

2012

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit