Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1641 / 1641

Options

Poster for Cloud Atlas

Cloud Atlas

5

Ik had het gevoel dat er niets was waar ik me aan vast kon klampen.

2013.01.23

2013

Premium Rush

7

Door de optredens van Levitt en Shannon bleef ik kijken.

2013.01.21

2013

Poster for Savages

Savages

7

Benicio Del Toros optreden in deze film is er eentje die je niet snel zal vergeten.

2013.01.17

2013

Poster for Universal Soldier: Day of Reckoning

Universal Soldier: Day of Reckoning

2

Het verhaal is ook moeilijk te volgen en ik bleef hopen dat het beter werd. Helaas was dat niet het geval.

2013.01.15

2013

Hyde Park on Hudson

4

Biedt helaas niet het boeiende verhaal dat je zou verwachten.

2013.01.10

2013

Poster for Ruby Sparks

Ruby Sparks

9

Een erg originele film die niet voorspelbaar is.

2013.01.09

2013

Poster for Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

8

Jessica Chastain vertolkt haar rol voortreffelijk...

2013.01.08

2013

Poster for The Sessions

The Sessions

7

De acteerprestaties zijn stuk voor stuk goed.

2013.01.07

2013

Arbitrage

8

Het type thriller waar ik erg van kan genieten.

2013.01.05

2013

Gandhi

10

Een klassieke film die elke filmfan gezien zou moeten hebben.

2012.12.19

2012

Poster for Argo

Argo

10

Een film die je bijna van begin tot einde je adem in laat houden en veel spanning en een sfeer neerzet die je pakt tot het einde.

2012.12.17

2012

Poster for The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey

7

Het epische wat ik verwachtte ontbrak.

2012.12.13

2012

Poster for The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower

9

De perfecte mix van komedie en drama zonder ergens onrealistisch over te komen.

2012.12.12

2012

The Man with the Iron Fists

5

Redelijk vermakelijk voor fans van kung fu en actie...

2012.12.10

2012

Poster for The Queen of Versailles

The Queen of Versailles

7

Een portret van een rijke familie die uiteindelijk dezelfde soort problemen heeft als de minder bedeelde families.

2012.12.06

2012

Poster for Killing Them Softly

Killing Them Softly

9

Het acteerwerk is voortreffelijk...

2012.12.04

2012

Poster for Pink Ribbons, Inc.

Pink Ribbons, Inc.

7

Gaf me een goed beeld over wat het nu precies inhoudt om borstkanker te hebben.

2012.12.03

2012

Poster for Looper

Looper

7

Een vermakelijke film die lekker wegkijkt en voldoende actie en drama biedt.

2012.11.28

2012

The Hunt

8

Zet je aan het denken over het effect dat zo’n gebeurtenis op iedereen heeft.

2012.11.28

2012

Amour

5

Een boeiend en emotioneel verhaal, maar toch kon de film me niet raken door het langzame tempo.

2012.11.26

2012

Poster for Safety Not Guaranteed

Safety Not Guaranteed

9

Het verhaal wordt goed in beeld gebracht en wist me vanaf het begin te pakken.

2012.11.21

2012

Poster for Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom

9

Het heeft de typsiche Anderson look en dat past in dit geval perfect bij het verhaal.

2012.11.19

2012

Cosmopolis

2

Ik had dus veel problemen met deze film en had dan ook veel moeite me door de film heen te vechten...

2012.11.15

2012

Poster for Side by Side

Side by Side

7

Ik had graag gezien dat sommige interviews langer waren of meer de diepte in zouden gaan.

2012.11.14

2012

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit