Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1493 / 1493

Options

Poster for Power Rangers

Power Rangers

7.0

2017, Adventure, Action, Science fiction

Want ook al is dit zeker geen film die je moet hebben gezien…toch heb ik mezelf even verloren in de wereld die hier wordt neergezet.

2017.07.25

Poster for My Dinner with Andre

My Dinner with Andre

8.0

1981, Drama, Comedy

Sommigen zullen het saai of langdradig vinden, maar waar deze twee mannen over praten is boeiend en fascinerend...

2017.07.24

Poster for Tour de Pharmacy

Tour de Pharmacy

8.0

2017, Comedy

Een mockumentary die heerlijk is om te kijken.

2017.07.23

Poster for McLaren

McLaren

6.0

2017, Documentary

Een ongebalanceerde documentaire die niet slecht is, maar niet zo boeiend om te kijken als de beste in dit genre, Senna.

2017.07.21

Poster for Dunkirk

Dunkirk

9.0

2017, Drama, Action, History, Suspense, War

Nolan slaagt er in om de schaal van deze operatie overtuigend tot leven te brengen.

2017.07.20

Poster for 2:22

2:22

4.0

2017, Drama, Suspense, Science fiction, Mystery, Love

Visueel is er weinig op deze titel aan te merken, maar helaas is het eindresultaat teleurstellend, net zoals de poster.

2017.07.20

Poster for Resident Evil: The Final Chapter

Resident Evil: The Final Chapter

5.0

2016, Horror, Action, Science fiction

Een film die geen pretenties heeft en simpel entertainment wil bieden en dat met volle overtuiging doet.

2017.07.19

Poster for A Kind of Murder

A Kind of Murder

6.0

2016, Drama, Suspense

Toch geen tijdsverspilling...

2017.07.18

Poster for The Defiant Ones

The Defiant Ones

8.0

2017, Documentary

Voor muziekfans een interessant en vermakelijk kijkje achter de schermen.

2017.07.17

Poster for Okja

Okja

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Drama, Science fiction

Zo’n impact laat hebben en je als kijker tot nadenken aanzet.

2017.07.13

Poster for War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes

8.0

2017, Drama, Science fiction, War

Weet zowel groot spektakel en kleine, persoonlijke momenten neer te zetten en maakt daarmee deze reeks een sterke.

2017.07.12

Poster for The Towering Inferno

The Towering Inferno

8.0

1974, Action, Suspense

Een titel die goed in elkaar zit en biedt wat je er van zou verwachten.

2017.07.11

Poster for Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory

7.0

2017, Adventure, Animation, Comedy

Je krijgt de gekke cartoon situaties die je van het tweetal gewend bent en daarnaast het leuke verhaal van de chocoladefabriek.

2017.07.07

Poster for Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming

8.0

2017, Adventure, Drama, Action, Science fiction

Een genot om naar te kijken en één van de beste blockbusters tot nu toe dit jaar.

2017.07.06

Poster for American Anarchist

American Anarchist

6.0

2016, Documentary

De eenzijdigheid vanuit Siskel doet heel wat af aan de film, maar het is juist Powell die hier sterk uit naar voren komt.

2017.07.06

Poster for To Be or Not to Be

To Be or Not to Be

7.0

1942, Comedy, War

Zelf kon ik er ook van genieten, waarbij het vooral de tweede helft is waar de vaart er goed in zit en er genoeg te lachen valt.

2017.07.05

Poster for Top Knot Detective

Top Knot Detective

8.0

2016, Comedy

Een “documentaire” die niet alleen grappig is, maar ook regelmatig dramatische momenten overtuigend weet neer te zetten.

2017.07.04

Poster for Joshua: Teenager vs. Superpower

Joshua: Teenager vs. Superpower

8.0

2017, Documentary

Een interessante documentaire die je laat afvragen wat je zelf zou moeten doen om de wereld net een beetje beter te maken.

2017.07.03

Poster for 곡성

곡성

10

2016, Horror, Suspense, Mystery

Grijpt de aandacht en wordt steeds schokkender...

2017.06.30

Poster for The Keepers

The Keepers

8.0

2017

Geeft geen definitieve antwoorden, maar is goed opgebouwd met aan het einde van elke aflevering een cliffhanger.

2017.06.29

Poster for Despicable Me 3

Despicable Me 3

7.0

2017, Animation, Action, Comedy

Genoeg leuke momenten om het niet verveeld te hoeven uitzitten.

2017.06.28

Poster for Silence

Silence

7.0

2016, Drama, History

Ingetogen en subtiel en neem z’n tijd om de karakters te laten ademen en tot leven te brengen.

2017.06.27

Poster for See No Evil, Hear No Evil

See No Evil, Hear No Evil

8.0

1989, Comedy, Crime

Pryor en Wilder weten op basis van het gegeven van een dove en blinde man veel gevatte grappen te maken.

2017.06.22

Poster for Rakka

Rakka

8.0

2017, Action, Science fiction

De effecten zijn overtuigend en na het zien hiervan snak je eigenlijk naar meer.

2017.06.21

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit