Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Een heerlijke donkere film noir met enorm veel sfeer. Misschien geen kerstfilm voor de hele familie, maar wel eentje die zich afspeelt tegen de achtergrond van de warmte van de kerstdagen waardoor het contrast met wat deze huurmoordenaar moet doen des te groter is. Review

8.0

List

Rate

2018-12-21

2018

Zoals gezegd niet een film die ook iedereen zal kunnen waarderen, maar die voor de liefhebber een prachtig gemaakt stukje geschiedenis waar in de ingetogen stijl juist de kracht zit. Review

9.0

List

Rate

2018-12-20

2018

Toch gebeurt er genoeg in de film waardoor het geheel nooit gaat vervelen, maar een blijvende indruk zal de film niet achterlaten. Review

6.0

List

Rate

2018-12-19

2018

Aquaman kijkt heerlijk weg en biedt precies wat je van een superheldenfilm op het grote doek mag verwachten. Een vermakelijk avontuur dat geen enkel moment verveelt. Review

8.0

List

Rate

2018-12-18

2018

Die variatie werkt en in combinatie met veel humor, actie en prachtige beelden maakt het Spider-man: Into the Spider-Verse misschien wel m’n favoriete superheldenfilm van het jaar. Review

9.0

List

Rate

2018-12-17

2018

Een documentaire die dat soort momenten verzamelt en een klein beetje achtergrond geeft, maar waarbij je na het zien ervan niet het gevoel hebt meer inzicht te hebben. Review

6.0

List

Rate

2018-12-12

2018

Een film die frustrerend is om te kijken en waarbij je constant moet denken aan die andere Jungle Book films van Disney, die gewoon veel beter zijn. Review

4.0

List

Rate

2018-12-11

2018

Hans Block en Moritz Riesewieck geven met deze film een gezicht aan een aantal van deze mensen en schijnen licht in een wereld waar je je als gebruiker eigenlijk niet eens van bewust bent. Review

8.0

List

Rate

2018-12-06

2018

Biedt een aangename mix van humor, deconstructie van de battle scene en het nodige drama. Het is daardoor relatief toegankelijk voor een breder publiek. Review

8.0

List

Rate

2018-12-02

2018

Hardy is leuk in z’n rol en speelt z’n symbiose met Venom vol verbazing en humor en daardoor weet hij de film voldoende te verkopen om je door z’n speeltijd heen te voeren. Review

7.0

List

Rate

2018-11-29

2018

Doordat de verschillen groot kunnen zijn tussen de onderdelen kan dat impact hebben op de kijker. Als je dat echter geen probleem vindt en fan bent van de gebroeders Coen, dan is dit een vermakelijke titel die in het traditionele Hollywood waarschijnlijk niet gemaakt zou zijn. Review

8.0

List

Rate

2018-11-28

2018

Deze kleine titel met veel donkere humor, drama en spanning weet echter een grote indruk te maken. Review

8.0

List

Rate

2018-11-27

2018

Een sterke film waarmee McQueen laat zien dat hij ook in staat is titels te maken die toegankelijker zijn voor een breder publiek. Review

7.0

List

Rate

2018-11-23

2018

Een boeiend beeld... Review

8.0

List

Rate

2018-11-20

2018

Chazelle heeft met First Man een ingetogen film gemaakt, die door z’n focus op Armstrong met veel close up shots tijdens diverse vluchten een intiem portret neerzet... Review

8.0

List

Rate

2018-11-15

2018

Een interessante thriller waarbij je jezelf constant afvraagt wat nu de waarheid is en of het Byung-su uiteindelijk zal lukken om die boven tafel te krijgen en de moorden te stoppen. Review

7.0

List

Rate

2018-11-14

2018

Het probleem zit niet alleen in de actie, ook de structuur van de film zit in elkaar als een Escher tekening, waarbij je soms geen idee hebt welke scènes wanneer afspelen. De personages zelf zijn videogame karakters zonder enige diepgang. Review

4.0

List

Rate

2018-11-10

2018

Dankzij voortreffelijk acteerwerk (inclusief de stemacteurs) en prachtig sounddesign zie je de gebeurtenissen in schokkende details in je hersenen verschijnen. Review

9.0

List

Rate

2018-11-07

2018

Het is een film die voornamelijk hun dagelijkse werkzaamheden vastlegt, ze kort aan het woord laat komen en zo een overzicht geeft van verschillende aspecten en invalshoeken van beveiliging. Review

7.0

List

Rate

2018-11-01

2018

Een rauwe film, waarin de emoties geregeld hoog oplopen. Door de goed neergezette, complexe relaties tussen de karakters wordt je als kijker meegetrokken in de wereld van Collin en zijn worstelingen. Review

9.0

List

Rate

2018-10-30

2018

Greengrass weet met 22 July deze zwarte dag uit de Noorse geschiedenis goed neer te zetten, inclusief de gevoelens die het teweeg bracht en de impact die het had op iedereen. Review

8.0

List

Rate

2018-10-23

2018

Een boeiende film waarin Yannick Josefzoon een erg sterke rol neerzet van een personage dat worstelt met z’n identiteit. Review

7.0

List

Rate

2018-10-19

2018

De hoofdrolspelers verkopen dit liefdesverhaal op overtuigende wijze. Voeg daarnaast nog een muzikale laag toe die als rode draad door de film loopt en je hebt een prachtige, mooie film. Review

8.0

List

Rate

2018-10-16

2018

Met z’n mysterieuze personages, opdeling in hoofdstukken en een flinke dosis geweld is het een genot om te kijken. Review

8.0

List

Rate

2018-10-15

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English