Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1493 / 1493

Options

Poster for Wonder Woman

Wonder Woman

8.0

2017, Adventure, Fantasy, Action, War

Een film waarbij de tijd voorbij vliegt en de actie altijd origineel en erg goed in beeld is gebracht.

2017.06.21

Poster for Dries

Dries

8.0

2017, Documentary

Slaagt er in een goed beeld neer te zetten van een gepassioneerde, gedreven persoon dat ook voor niet-mode liefhebbers interessant is om te kijken.

2017.06.20

Poster for War Machine

War Machine

5.0

2017, Drama, Comedy, War

Als satire is het daarnaast niet allemaal scherp genoeg.

2017.06.15

Poster for Mindhorn

Mindhorn

4.0

2016, Comedy

Te vaak zat ik met het gevoel dat ik naar acteurs zat te kijken die grappig probeerden te zijn en dat niet waren.

2017.06.14

Poster for Free Fire

Free Fire

6.0

2017, Action, Comedy, Suspense, Crime, Mystery

Er is de nodige humor en er zijn een aantal memorabele momenten, maar eigenlijk niet bijzonder genoeg om indruk te maken.

2017.06.13

Poster for The Great Wall

The Great Wall

7.0

2016, Adventure, Fantasy, Action

Een aardige actiefilm die fijn wegkijkt, waarbij diepgang misschien ontbreekt.

2017.06.08

Poster for Saving Banksy

Saving Banksy

7.0

2017, Documentary

Een interessante discussie...

2017.06.07

Poster for Betting on Zero

Betting on Zero

7.0

2017, Documentary

Los van wat je eigen mening is over het bedrijf is dit wel een film die je tot nadenken aanzet over de praktijken van het bedrijf.

2017.06.02

Poster for The Mars Generation

The Mars Generation

7.0

2017, Documentary

Door interviews met onder andere Michio Kaku, Bill Nye, Neil deGrasse Tyson en mensen van NASA schept het een goed beeld...

2017.06.01

Poster for Comfort

Comfort

7.0

2016, Drama, Love

Met de nodige grappige, maar ook emotionele momenten wist de film me te raken...

2017.05.30

Poster for Demain tout commence

Demain tout commence

7.0

2016, Drama, Comedy

Al met al een film die lekker wegkijkt en regelmatig geslaagde grappen maakt.

2017.05.29

Poster for I Am Not Your Negro

I Am Not Your Negro

7.0

2017, Documentary

Moet je inzichten bieden, aan het denken zetten en tot actie oproepen, maar sec een maatschappelijk probleem aankaarten maakt niets direct een uitstekende film.

2017.05.26

Poster for Alien: Covenant

Alien: Covenant

5.0

2017, Horror, Suspense, Science fiction

Mist simpelweg diepgang, spanning en is zeer voorspelbaar waardoor de finale geen adrenalinemomenten oplevert.

2017.05.25

Poster for 君の名は。

君の名は。

10

2016, Animation, Drama, Love

Een anime meesterwerk dat enorme indruk maakt.

2017.05.24

Poster for Manchester by the Sea

Manchester by the Sea

8.0

2016, Drama

Een niet te missen (zeer emotionele) film...

2017.05.23

Poster for Les Nouvelles aventures d'Aladin

Les Nouvelles aventures d'Aladin

8.0

2015, Comedy

Een heerlijk luchtige film die (bijna) voor heel het gezin (12+) leuk is.

2017.05.18

Poster for 秒速5センチメートル

秒速5センチメートル

7.0

2007, Animation, Drama, Love

Alleen al vanwege de beelden zeker de moeite waard om een keer te zien.

2017.05.18

Poster for Fist Fight

Fist Fight

5.0

2017, Comedy

Een film die het moet hebben van simpele humor en dat ontstijgt de film nergens.

2017.05.16

Poster for Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging

Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging

6.0

Documentary

De documentaire geeft een idee van het leven in een gesloten inrichting, maar gaat daar niet dieper op in.

2017.05.15

Poster for xXx: Return of Xander Cage

xXx: Return of Xander Cage

8.0

2017, Adventure, Action, Crime

Heerlijke “verstand op nul” actie, foute oneliners en nog meer actie.

2017.05.12

Poster for Assassin's Creed

Assassin's Creed

3.0

2016, Adventure, Action, Science fiction

Doet een poging om wel een succesvolle verfilming te zijn van een game, maar helaas slaagt men er hier ook niet in.

2017.05.11

Poster for The Fate of the Furious

The Fate of the Furious

4.0

2017, Adventure, Action, Suspense, Crime, Mystery

Het gevoel van plezier, broederschap en gevatte grappen is grotendeels weg...

2017.05.10

Poster for Get Out

Get Out

9.0

2017, Horror, Suspense, Mystery

Een subtiele thriller/horror met hier en daar een sporadisch schrikmoment, maar die over het algemeen leuk is om te kijken.

2017.05.09

Poster for I Am Not Your Negro

I Am Not Your Negro

7.0

2017, Documentary

Peck slaagt er in om je als kijker aan het denken te zetten en je een beeld te geven over de Baldwin en zijn ideeën en worsteling met racisme in Amerika.

2017.05.05

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit