Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Een boeiende documentaire die goed inzicht geeft in wie Chu is. Review

7.0

List

Rate

2018-10-11

2018

Dat het verhaal uiteindelijk net te weinig antwoorden geeft is enigszins frustrerend, maar desondanks een film die opvalt door z’n unieke vorm. Review

7.0

List

Rate

2018-10-10

2018

Het kijken waard, want Offerman, Clemons, Collette, Lane en Danson zijn hier een genot om naar te kijken en dragen de film overtuigend. Review

7.0

List

Rate

2018-10-09

2018

Het verhaal heeft weinig om het lijf en dat maakt van Final Score een licht tussendoortje voor de doorgewinterde actiefan. Review

5.0

List

Rate

2018-10-08

2018

Net zoals de meeste komedie is het persoonlijk of je dit leuk vindt, maar als je je hebt kunnen vermaken met eerder werk van Waititi dan is dit een aanrader. Review

8.0

List

Rate

2018-10-06

2018

Tomb Raider maakt veel goed met leuke actiemomenten die er voor zorgen dat de vaart er in blijft. Review

7.0

List

Rate

2018-10-04

2018

Een achtbaan van emoties die door de slimme structuur langzaam wordt prijsgegeven. Review

8.0

List

Rate

2018-10-03

2018

Slaagt er niet het briljante origineel te evenaren, maar als je die goed vond, dan zal je je hier ook wel mee vermaken. Review

7.0

List

Rate

2018-10-02

2018

Een titel die langzaam voort blijft kabbelen en net niet voldoende onder je huid gaat zitten. Review

5.0

List

Rate

2018-10-01

2018

Het film heeft z’n emotionele momenten, maar heeft er eigenlijk te veel om je op stille wijze echt iets te laten voelen. Review

5.0

List

Rate

2018-09-30

2018

Berlusconi zelf wordt prachtig gespeeld door Servillo. Toch is Loro een zeer onevenwichtige titel die met z’n overdaad en duidelijke lijn teleurstelt. Review

6.0

List

Rate

2018-09-30

2018

Cage houdt zich voor zijn doen in en speelt daarmee een erg goede rol. Een titel die in je hoofd zal blijen spoken. Review

7.0

List

Rate

2018-09-28

2018

Het is geen slechte film, maar ook geen goede. Review

7.0

List

Rate

2018-09-27

2018

één van de betere documentaires van dit jaar. Review

8.0

List

Rate

2018-09-26

2018

Qua spanning slaagt Life er in de eerste helft er goed in om dit op te bouwen, maar naarmate de film vordert verdwijnt deze iets doordat het verhaal onsamenhangend aanvoelt... Review

7.0

List

Rate

2018-09-25

2018

Het is een zeer relevant onderwerp en de mensen die hij spreekt zijn in staat om de vinger op de zere plek te liggen... Review

7.0

List

Rate

2018-09-20

2018

M’n verwachting van deze titel was een leuke B-film en dat is precies wat deze film is. Review

6.0

List

Rate

2018-09-19

2018

Een leuke monsterfilm en niet meer dan dat. En soms is dat ok. Review

7.0

List

Rate

2018-09-14

2018

Visueel ziet het er allemaal prachtig uit en wordt de futuristische wereld overtuigend neergezet... Review

10

List

Rate

2018-09-11

2018

Het heeft me een aantal avonden weten te boeien en is als je houdt van true crime series de moeite waard. Review

8.0

List

Rate

2018-09-07

2018

Een film die spannend is en voor het grootste gedeelte goed werkt, mede dankzij het acteerwerk van Cho. Review

7.0

List

Rate

2018-09-06

2018

Een sprankje hoop dat alles echt sociaal zou kunnen zijn, verpakt in de vorm van een documentaire. Review

9.0

List

Rate

2018-09-05

2018

Een leuke, vermakelijke documentaire die me een goed beeld gaf van de geschiedenis van Funko en hun producten. Review

7.0

List

Rate

2018-09-04

2018

Het is een film die lekker wegkijkt, maar vooral vanwege de bizarre mix van elementen en niet vanwege een boeiend verhaal. Review

7.0

List

Rate

2018-08-29

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English