Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

De beste en slechtste films van 2021

2022-01-13 12:38

Gelukkig nieuwjaar! Aan het begin van het jaar kijk ik graag terug naar alle nieuwe films die zijn uitgebracht, om te zien wat ik gemist heb en wat ik heb weten te vermijden. Laten we beginnen door te kijken naar de allerbesten. Vorig jaar had ik geen van de acht beste films van 2020 gezien toen ik het artikel schreef. Dit jaar staat de teller al op vier, nadat ik Dune, Minari, Nomadland, en The Father heb gezien.

De beste films van 2021 zijn (momenteel) The Father, The Mitchells vs. the Machines, Nomadland, Judas and the Black Messiah, Dune, Minari, Spider-Man: Now Way Home, en Riders of Justice.

Poster van The Father
Poster van The Mitchells vs. the Machines
Poster van Nomadland
Poster van Judas and the Black Messiah
Poster van Dune
Poster van Minari
Poster van Spider-Man: No Way Home
Poster van Riders of Justice

Het afgelopen jaar, heb ik me beperkt tot het kijken van slechts een van de slechtste films van 2020. Dit jaar ben ik er ook in geslaagd om de echt slechte films te vermijden, ik heb alleen Chaos Walking gezien (interessant idee, slechte uitvoering). De slechtste films van het afgelopen jaar zijn (momenteel) Home Sweet Home Alone, Thunder Force, The Reckoning, Tom & Jerry, Chaos Walking, Jolt, Reminiscence, en Space Jam: A New Legacy.

Poster van Home Sweet Home Alone
Poster van Thunder Force
Poster van The Reckoning
Poster van Tom & Jerry
Poster van Chaos Walking
Poster van Jolt
Poster van Reminiscence
Poster van Space Jam: A New Legacy

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands