Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Ontwerp 14.0

2020-04-02 17:59

Wanneer je een account aanmaakt, is de tweede stap het beoordelen van enkele bekende films, zodat het algoritme een idee kan krijgen van welke films je wel en niet leuk vindt. Dat was een enkele lijst met 300 films. Ik besloot dat het beter zou zijn om deze films duidelijker te groeperen. Bijvoorbeeld een lijst met komedies en een lijst met Marvel-films.

Toen ik naar de pagina keek, dwaalden mijn gedachten af en veranderde ik de kleur van de achtergrond. De lichtgele kleur zag er geweldig uit en voelde warm en uitnodigend aan!

Ik heb wat van de tekstkleuren en vakelementen aangepast aan dit warmere thema. Bekijk hoe de wijzigingen eruit zien voor de tweede stap:

Afbeelding van de nieuwe pagina voor het invullen van je smaakprofiel als je je inschrijft.

Toen kwam ik bij de oorspronkelijke taak en organiseerde en breidde ik de lijst met films uit die je zag wanneer je je smaakprofiel invult als je een account aanmaakt. De pagina heeft zestien lijsten die je kan uitklappen door erop te klikken om films te beoordelen. Ik heb ook icoontjes toegevoegd die bij de lijsten passen, ze waren erg leuk om te maken!

Ik heb ook de voorkijkjes van de aanbevelingen verwijderd, omdat je die sowieso al meteen krijgt nadat je je account hebt gemaakt. Hier is hoe de pagina hiervoor er uitzag:

Afbeelding van de oude pagina voor het invullen van je smaakprofiel als je je inschrijft.

Bekijk ook de post over ontwerp 13.0.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands