Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Number of movie reviews: 822 / 822

Options

Voor volwassenen vonden we de film te simpel, daar waar deze film voor jongeren misschien wel te moeilijk is. Review

6.0

List

Rate

2020-08-05

2020

Een fijne filmbeleving, waarbij we vanuit verschillende perspectieven van de personages meer te weten komen over de keuzes die zij maken. Review

7.0

List

Rate

2020-08-04

2020

De erotiek is gewaagd, maar altijd met klasse. Tel daarbij op de typische jaren 90 muziek die bij de spanning van de film hoort en je zit zo in de film. Het acteerwerk is matig, dat wel. Dat doet echt afbreuk aan de film. Review

7.0

List

Rate

2020-08-03

2020

Lamentations of Judus is een documentaire en film ineen. De confronterende interviews waren voor ons genoeg, want door de film erin te monteren, deelt Gerrets als soort opperrechter zelf de zweepslagen uit. Review

5.0

List

Rate

2020-08-02

2020

Sing Me a Song is een mooi geschoten documentaire die het verschil tussen jong en oud in Bhutan pijnlijk blootlegt. Review

7.0

List

Rate

2020-07-29

2020

Ride Your Wave is dromerig mooi en weet soms te raken, maar is ook te kinderlijk. Review

6.0

List

Rate

2020-07-27

2020

Hail, Caesar! is een matige Coen-film. Flauwe humor, alsof de kijker niet serieus wordt genomen. Wel is er diepgang in het verhaal, maar omdat de insteek niet serieus is, neem je dat ook minder serieus. Review

6.0

List

Rate

2020-07-26

2020

Waar komt al die liefde in deze film toch vandaan, vraag je jezelf af. Nou, dat kom je te weten hoor, want in deze opbouwende film wordt je als kijker meegezogen in hun huidige leven en dat uit het verleden. Review

8.0

List

Rate

2020-07-22

2020

Dark River is de tweede film van Clio Barnard. Het landschap en het acteerwerk zijn op en top, maar de echte diepgang ontbrak wel voor ons. Review

7.0

List

Rate

2020-07-20

2020

Een film met een ijzersterk verhaal, die filmisch zeer sterk is en waarbij het acteerwerk ook top is. Review

10

List

Rate

2020-07-19

2020

Op het einde van de rit voelt het geheel van Picciridda dan ook te braaf aan, terwijl het verhaal dat helemaal niet is. Verre van een meesterwerk, dus we vragen ons dan ook af of Oliver Stone misschien een andere film heeft gezien. Review

5.0

List

Rate

2020-07-15

2020

Duelles is een ongenadig harde psychologische thriller die Hitchcocksiaanse trekjes heeft. Hij kakt even in, maar het einde zet de kijker weer op het puntje van zijn of haar stoel. Review

7.0

List

Rate

2020-07-13

2020

Years and Years is een dystopische serie die toch wel verdomd realistisch overkomt. Typisch Brits ook, dus drama en humor zitten erin. Krijg je er uiteraard ook gratis maatschappijkritiek bij, want dat hoor zo. Review

8.0

List

Rate

2020-07-12

2020

Een familiefilm die toch best pittig is voor de allerkleinsten, maar wel grappig is en de boodschap goed overbrengt. Review

6.0

List

Rate

2020-07-10

2020

Een verhaal dat verteld moet worden, maar als documentaire op het einde van de rit helaas ook saai wordt. Review

8.0

List

Rate

2020-07-08

2020

Een prima coming of age film! Review

7.0

List

Rate

2020-07-06

2020

Maiden is een zeer krachtige, ontroerende en spannende documentaire. Review

8.0

List

Rate

2020-07-05

2020

The Miracle of the Sargasso Sea heeft een aantal positieve aspecten, maar het rommelige konden wij niet waarderen. Review

6.0

List

Rate

2020-07-01

2020

Somebody Up There Likes Me gaat vooral over een oude man die nog steeds praat alsof hij in de sixties leeft. Soms vermakelijke verhalen, maar echt de diepte gaat de documentaire niet in. Review

6.0

List

Rate

2020-06-30

2020

Fin de Siglo heeft een fijne sfeer en een meer dan goed einde. Dat het acteerwerk dan niet top is vergeet je daardoor. Review

7.0

List

Rate

2020-06-29

2020

Wat ons betreft is Bacurau een absolute aanrader. Een moderne western die origineel is, spanning kent en ook nog eens luchtig is. Review

9.0

List

Rate

2020-06-28

2020

Het ontbreken aan spanning, die je zo graag ziet en voelt bij een horrorfilm, is het grootste gemis. Review

4.0

List

Rate

2020-06-22

2020

Daarnaast oogt het ontzettend rauw wat je ziet. And we like it rauw. Tel daarbij op dat bijna iedereen natuurlijk acteert – hoofdrolspeler Gabriel D’Almeida-Freitas valt soms wel uit de toon, net als de irritante Amerikaan McAfee – en je film is een succes bij ons. Review

8.0

List

Rate

2020-06-21

2020

Martin Margiela: In His Own Words is een energieke documentaire die lekker wegkijkt, maar zeker niet zo mythisch is als de modeontwerper zelf. Review

6.0

List

Rate

2020-06-15

2020

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English