Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 228 / 228

Options

Poster for James White

James White

7.0

2015, Drama

Abbott (James) en Nixon (de moeder) voelen elkaar naadloos aan in een verder heerlijk rauwe film.

2018.03.12

Poster for Beginners

Beginners

6.0

2011, Drama, Comedy, Love

Er zit veel originaliteit in datgenen wat we zien. Leuke en jolige tekeningetjes met een bijpassend verhaaltje.

2018.03.11

Poster for Phantom Thread

Phantom Thread

9.0

2017, Drama, Love

Een perfecte Daniel Day Lewis. Een perfecte Vicky Krieps. Een nog perfectere Lesley Manville. Een perfecte Paul Thomas Anderson.

2018.03.07

Poster for Morisot - Moed, Storm en Liefde

Morisot - Moed, Storm en Liefde

6.0

2018, Documentary

Achter ieder schilderij zit een persoonlijk verhaal en laat zien hoe Morisot zich voelde.

2018.03.06

Poster for Lucky

Lucky

8.0

2017, Drama

Niet te zwaar, niet te licht, maar wel met een duidelijke boodschap.

2018.03.05

Poster for J'ai tué ma mère

J'ai tué ma mère

8.0

2009, Drama

Enigszins een plotloze film, maar dat maakt de ontdekking zo mooi.

2018.03.04

Poster for Corpo Elétrico

Corpo Elétrico

7.0

2017, Drama

Fijn acteerwerk ook met een dosis humor.

2018.02.28

Poster for De Wilde Stad

De Wilde Stad

7.0

2018, Documentary

Luchtig, bij tijd en wijlen erg grappig, aandoenlijk én leerzaam.

2018.02.27

Poster for Inxeba

Inxeba

7.0

2017, Drama

Eigenlijk een groeibriljantje van Trengove, dat laat zien wat onbeantwoorde verlangens met een persoon kan doen.

2018.02.26

Poster for Tarde para la ira

Tarde para la ira

6.0

2016, Drama, Suspense

Er was wel spanning, maar te weinig om op het puntje van je stoel te zitten.

2018.02.25

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

8.5

2017, Fantasy, Drama, Love

Een dromerig, liefdevol en modern sprookje. Voor het overige is het verhaal redelijk inwisselbaar.

2018.02.21

Poster for Ava

Ava

6.0

2017, Drama

Toch blijft de coming of age-film Ava ons wel bij de komende tijd. Het acteerwerk van vooral Abita draagt daar aan bij.

2018.02.19

Poster for T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

6.0

2017, Drama, Crime

Af en toe wel grappig, maar voor de rest gewoon een middelmatige film.

2018.02.18

Poster for The Florida Project

The Florida Project

9.0

2017, Drama

Een frisse en onbevangen film...

2018.02.14

Poster for M

M

8.0

2017, Drama

De manier van filmen is vaak ook erg dicht op de huid, waardoor je je als kijker sneller in de personages kunt verplaatsen.

2018.02.13

Poster for Broeders

Broeders

6.0

2018, Drama

Weet je toch mee te nemen naar het gevaarlijke onbekende.

2018.02.12

Poster for Le Redoutable

Le Redoutable

5.0

2017, Drama, Comedy, Love

Af en toe was de film wel grappig, maar dan leek het meer om Godard belachelijk te maken, dan het publiek te vermaken.

2018.02.07

Poster for Guarda in alto

Guarda in alto

4.0

2018, Fantasy

Wij vonden hem ronduit flauw en lauw.

2018.02.04

Poster for Les Garçons Sauvages

Les Garçons Sauvages

8.0

2018, Adventure, Fantasy

Een ontdekkingstocht met verrassend goede plotwendingen. Hiep hoi. Wij zijn blij.

2018.02.03

Poster for L'insulte

L'insulte

9.0

2017, Drama, Crime

Het script is in dit geval perfect opgebouwd. Van klein naar groot en van niet zo spannend naar heel spannend.

2018.02.02

Poster for Piercing

Piercing

6.0

2018, Suspense

Zet jammer genoeg niet de lijn door die Pesce in The Eyes of My Mother neerzette. Cinematografisch gezien wel, maar qua verhaal niet.

2018.02.01

Poster for O Clube dos Canibais

O Clube dos Canibais

5.0

2018, Horror, Comedy

Het rare plot is onvoorspelbaar, al gebeurt er in de korte tijd dat de film duurt misschien wel net teveel.

2018.01.31

Poster for Drift

Drift

4.0

2017, Drama

Lange takes, erg minimalistisch, veel observeren en zonder al te veel conversaties. Saaaaaaaaaaaaaai!

2018.01.31

Poster for Война Анны

Война Анны

9.0

2018, Drama

Wat een heftige en intrigerende film zeg.

2018.01.30

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit