Movie reviews of Bart Verhoeven

These are all the movies and series that Bart has reviewed. Read more at: De Protagonisten.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 179 / 179

Options

Poster for 3 Generations

3 Generations

10

2016, Drama, Comedy

Hulde aan de regisseuse. Nog meer hulde aan de schrijvers. Hulde aan de acteurs en actrices en hulde aan alles in een aan deze film.

2017.11.26

Poster for Suburbicon

Suburbicon

6.0

2017, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Cinematografisch was het een fijne film, maar voor het overige was hij vooral erg clichématig.

2017.11.22

Poster for The Red Soul

The Red Soul

7.0

Documentary

Een documentaire die ons daadwerkelijk de ziel van Rusland laat zie...

2017.11.21

Poster for Le Sens de la fête

Le Sens de la fête

7.0

2017, Comedy

Haalt niet het niveau van Intouchables, maar toch geeft de film dat fijne gevoel wat je wilt bij zo een film.

2017.11.19

Poster for Happy End

Happy End

7.0

2017, Drama, Comedy

Een wat diepgaandere film.

2017.11.16

Poster for The Square

The Square

6.0

2017, Drama

De film daagt film uit en laat je meer nadenken dan een doorsnee film.

2017.11.15

Poster for Untitled

Untitled

6.0

2017, Documentary

Een documentaire met diepgang, als je daar voor openstaat...

2017.11.14

Poster for Come Swim

Come Swim

8.0

2017, Drama

Boeiend en spannend om te kijken.

2017.11.12

Poster for Daphne

Daphne

8.0

2017, Drama, Comedy

Een hele kleine, fijne en intrigerende film.

2017.11.08

Poster for Allied

Allied

6.0

2016, Drama, Action, Suspense, Love, War

Het verhaal komt ook ontzettend traag op gang. Gelukkig was het tweede deel een stuk beter...

2017.11.05

Poster for Jupiter holdja

Jupiter holdja

8.0

2017, Drama, Science fiction

Een lekker rauwe film, die anders is en buiten de gebaande paden gaat.

2017.11.02

Poster for BPM (Beats per Minute)

BPM (Beats per Minute)

6.0

2017, Drama

Misschien een lange zit, maar mede door het verhaal en het uitstekende acteerwerk toch de moeite waard.

2017.11.01

Poster for Olympic Pride, American Prejudice

Olympic Pride, American Prejudice

6.0

2016, History, Documentary

De documentaire zelf gaf meer inzichten in die tijd, maar is ook redelijk braaf.

2017.10.29

Poster for Saturday Church

Saturday Church

6.0

2017, Drama, Music, Love

Doet ons denken aan een combinatie van Moonlight en La La Land. Eerlijk is eerlijk, niet zo goed als die twee films, maar er zijn raakvlakken.

2017.10.25

Poster for White Sun

White Sun

7.0

2016, Adventure, Drama

Het acteerwerk is ingetogen en goed.

2017.10.24

Poster for Complete Unknown

Complete Unknown

7.0

2016, Drama, Suspense, Mystery

Best wel spannend, als je goed nadenkt.

2017.10.22

Poster for The Meyerowitz Stories (New and Selected)

The Meyerowitz Stories (New and Selected)

7.0

2017, Drama, Comedy

Een Baumbach-film die het kijken waard is.

2017.10.18

Poster for Room

Room

6.0

2015, Drama, Suspense

Viel een tikkeltje tegen.

2017.10.15

Poster for Wind River

Wind River

8.0

2017, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Een heerlijke thriller.

2017.10.11

Poster for Tomboy

Tomboy

9.0

2011, Drama

Emotioneert, raakt je en blijft nog wel even in je hoofd hangen. Dat alles met dank aan het briljante scenario.

2017.10.08

Poster for Maudie

Maudie

8.0

2017, Drama, History, Love

Laat je zo een beetje alle emoties beleven in één film.

2017.10.04

Poster for Manifesto

Manifesto

8.0

2015, Drama

Manifesto zet je dan ook aan het denken. Heel hard.

2017.10.03

Poster for El agua del fin del mundo

El agua del fin del mundo

8.0

2011, Drama

Geen vrolijke film, maar de lijdensweg voor iedereen is duidelijk zichtbaar.

2017.10.01

Poster for You Were Never Really Here

You Were Never Really Here

7.0

2017, Drama, Suspense, Crime

Spannend is hij van begin tot eind, vooral omdat je niet weet waar die eerder genoemde trein naartoe gaat.

2017.09.30

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit