Movie reviews of Gwen Becoolsodapop

These are all the movies and series that Gwen has reviewed. Read more at: Be Cool, Sodapop.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 415 / 415

Options

Poster for Laggies

Laggies

7.0

2014, Drama, Comedy, Love

Laggies heeft me verrast met zijn charme.

2015.09.21

Poster for The DUFF

The DUFF

8.0

2015, Comedy, Love

The DUFF bevat alle elementen om een teen movie klassieker te worden...

2015.09.18

Poster for Furious 7

Furious 7

8.0

2015, Drama, Action, Suspense, Crime

Al met al is Furious 7 opnieuw een geslaagde film in de populaire franchise.

2015.09.14

Poster for 6 Years

6 Years

6.0

2015, Drama, Love

6 Years doet z’n best, maar weet mij met het magere verhaal niet te raken.

2015.09.11

Poster for The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes

8.0

2006, Horror, Suspense

Een horrorfilm die zwaar op de maag ligt, maar wel één die vakkundig gemaakt is.

2015.09.07

Poster for The Longest Ride

The Longest Ride

6.0

2015, Drama, Love

Een middelmatige film die wel leuk was voor op een regenachtige dag en meer ook niet.

2015.09.05

Poster for The Wedding Ringer

The Wedding Ringer

7.0

2015, Comedy

Een vermakelijke komedie die vooral Kevin Hart fans zal aanspreken.

2015.08.26

Poster for The One I Love

The One I Love

7.0

2014, Drama, Comedy, Love

Het geeft een realistische blik op relaties, maar weet de potentie van het verhaal niet volledig te benutten.

2015.08.24

Poster for Lovesick

Lovesick

5.0

2014, Comedy, Love

Gelukkig heeft Lovesick wel een leuke cast, waardoor de film nog redelijk vermakelijk is.

2015.08.21

Poster for Minions

Minions

7.0

2015, Adventure, Animation, Comedy

De minions komen toch beter tot hun recht als sidekicks van Gru.

2015.08.17

Poster for G.B.F.

G.B.F.

7.0

2013, Comedy

Het verhaal is origineel en de uitwerking vermakelijk.

2015.08.15

Poster for Mission: Impossible - Rogue Nation

Mission: Impossible - Rogue Nation

8.0

2015, Adventure, Action, Suspense

De bad guy vond ik niet zo interessant, maar verder is het op alle vlakken een geslaagde actiefilm.

2015.08.10

Poster for Creep

Creep

7.0

2014, Horror, Suspense

De spanning zit er goed in...

2015.08.07

Poster for Burying the Ex

Burying the Ex

6.0

2014, Horror, Comedy

Al met al is Burying the Ex een vermakelijke film, maar één die je snel vergeet.

2015.08.04

Poster for Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

4.0

2015, Comedy

Je moet van het aparte soort humor houden die Wet Hot American Summer biedt, anders valt er weinig te genieten.

2015.08.03

Poster for The Pyramid

The Pyramid

4.0

2014, Horror

Eigenlijk is The Pyramid op alle vlakken een slechtere film dan As Above, So Below.

2015.07.31

Poster for Faces in the Crowd

Faces in the Crowd

5.0

2011, Drama, Suspense, Crime, Mystery

Faces in the Crowd is leuk om een keer te kijken als het concept je aanspreekt, maar biedt verder weinig bijzonders.

2015.07.27

Poster for Wild

Wild

8.0

2014, Drama

In Wild speelt Witherspoon haar beste rol tot nu toe.

2015.07.24

Poster for The Lazarus Effect

The Lazarus Effect

4.0

2015, Horror, Suspense

Bekijk de trailer en dan heb je eigenlijk al de gehele film gezien.

2015.07.20

Poster for The Boy Next Door

The Boy Next Door

6.0

2015, Suspense

The Boy Next Door is een vermakelijke film met een prima Jennifer Lopez. Alleen niet zo origineel.

2015.07.16

Poster for Authors Anonymous

Authors Anonymous

6.0

2014, Comedy

Authors Anonymous is leuk om een keer te kijken als je behoefte hebt aan een film die makkelijk wegkijkt.

2015.07.13

Poster for Predestination

Predestination

8.0

2014, Suspense, Science fiction

Wat ik kan waarderen aan Predestination is de originaliteit en met name Sarah Snook.

2015.07.10

Poster for Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

4.0

2015, Drama, Comedy

Er is weinig magic of XXL aan deze film helaas. Ondanks vrij lage verwachtingen nog teleurstellend.

2015.07.02

Poster for Jessabelle

Jessabelle

6.0

2014, Horror, Suspense

Jessabelle moet het hebben van de acteerprestaties van Snook en Webber en de alternatieve setting...

2015.06.28

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit