Movie reviews of Pascal van Moll

These are all the movies and series that Pascal has reviewed. Read more at: Movie Addicts.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 273 / 273

Options

Poster for Truth or Dare

Truth or Dare

6

Buiten de missers biedt Truth or Dare ook genoeg vermaak en een paar leuke dramatische twists voor bijna 1,5 uur dodelijk vermaak.

2018.10.22

2018

Poster for Apostle

Apostle

7.5

Een geslaagde en beklemmende Horror/Thriller welke dankzij sterke vertolkingen vanaf het begin tot het einde boeiend blijft.

2018.10.20

2018

Poster for Zie mij doen

Zie mij doen

8

Klara van Es heeft een mooi beeld geschetst over de bewoners van Monikkenheide.

2018.10.11

2018

Poster for Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

8

In mijn ogen een uitstekend vervolg op de zeer vermakelijke reboot van de Dino franchise...

2018.10.10

2018

Poster for Venom

Venom

7

Moet je niet vergelijken met de grote en sterke producties van Disney/Marvel, maar als je dit los kan laten staat je een zeer vermakelijke en af en toe harde anti-helden te wachten.

2018.10.04

2018

Poster for Action Point

Action Point

4.5

Een tussendoortje wat je snel weer vergeet of waarna je een van de Jackass delen opzet om weer echt te genieten van foute stunts en grappen.

2018.10.04

2018

Poster for Gringo

Gringo

6

Heeft een fantastische cast, helaas schiet het verhaal en de regie tekort waardoor ook deze cast er niet meer van weet te maken dan een standaard misdaad-komedie.

2018.10.01

2018

Poster for Isle of Dogs

Isle of Dogs

9

Met behulp van een aantal van zijn vaste castleden weet Wes Anderson weer te scoren met zijn typerende humor en dialogen en mixed het dit keer met wat meer avontuur.

2018.09.28

2018

Poster for A Simple Favor

A Simple Favor

7.8

1970.01.01

1970

Poster for A Simple Favor

A Simple Favor

7.8

1970.01.01

1970

Poster for Red Sparrow

Red Sparrow

6

Een onderhoudende maar standaard spionagefilm...

2018.09.26

2018

Poster for A Quiet Place

A Quiet Place

8.5

Was een van die prettige verrassingen dit jaar welke thuis ook uitstekend werkt. Een absolute aanrader als je van spanning houdt.

2018.09.23

2018

Poster for Pity

Pity

8

Dankzij de zwarte humor, het uitstekende acteerwerk van de hoofdrolspeler en subtiele regie blijft de boeiend en vermakelijk...

2018.09.19

2018

Poster for Mandy

Mandy

8.5

De film is vervreemdend maar tegelijkertijd zorgt de de ijzersterke Nicolas Cage dat je als kijker helemaal mee gaat...

2018.09.16

2018

Poster for Mom and Dad

Mom and Dad

7.5

Laat zien dat Selma Blair nog uitstekend kan acteren en dat Nicolas Cage mits in de juiste omgeving best aan wat overacting mag doen.

2018.09.16

2018

Poster for Ready Player One

Ready Player One

8

Spielberg laat zien het avonturengenre nog altijd machtig te zijn waarbij hij de acteurs goed genoeg laat stralen zodat ze niet ondergesneeuwd raken door het visuele karakter van de film.

2018.09.11

2018

Poster for Dogman

Dogman

8

Een klein maar confronterend misdaad drama met een ijzersterke en mooie hoofdrol van Marcello Fonte.

2018.09.09

2018

Poster for Revenge

Revenge

8

Door een sterke combinatie van vorm en voldoende spanning verveelt Revenge nergens en weet bovendien zeer sterk te eindigen.

2018.08.23

2018

Poster for Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99

8.5

: Een absolute aanrader dankzij sterk spel van hoofdrolspeler Vince Vaughn en een verhaal welke genoeg verrassingen biedt om van begin tot einde zeer boeiend te blijven.

2018.08.22

2018

Poster for Lady Bird

Lady Bird

9

Houd perfect de balans tussen drama en komedie in een van de beste films van afgelopen jaar en misschien wel een van de beste coming of age films uberhaupt.

2018.08.10

2018

Poster for The Strangers: Prey at Night

The Strangers: Prey at Night

7

Mede door het harde karakter van de film en de ijzersterke soundtrack stijgt dit vervolg boven de middelmaat uit.

2018.08.03

2018

Poster for Men from Mars

Men from Mars

6

De drie hoofdrolspelers en genoeg herkenbaarheid vergoeden veel en zorgen dat de film grappig en onderhoudend genoeg blijft.

2018.07.31

2018

Poster for Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again

7.5

Een absolute must see voor ABBA fans maar ook gewoon een heerlijke zomerse film vol romantiek en prachtige locaties.

2018.07.18

2018

Poster for Mamma Mia!

Mamma Mia!

6

Als vermakelijk tussendoortje valt er genoeg te genieten hoewel je de film niet hoeft te zien vanwege de zangkunsten van de cast.

2018.07.15

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit