Movie reviews of George Vermij

These are all the movies and series that George has reviewed. Read more at: InDeBioscoop and Schokkend Nieuws.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 70 / 70

Options

Poster for Hold the Dark

Hold the Dark

5

Hold the Dark contrasteert ook met de strakke verteltrant van de films die Saulnier daarna zou maken en die zo goed werken in hun onopgesmukte eenvoud.

4 october

4 oct

Poster for Under the Silver Lake

Under the Silver Lake

6

Ambitieus, maar begaat veel misstappen door de vele scènes die niet werken.

8 august

8 aug

Poster for Animals

Animals

5

Het ziet er knap en complex uit, maar daarachter gaat het niet verder dan de conventies die nu gemeengoed zijn geworden na een halve eeuw arthousefilm.

6 july

6 jul

Poster for Tau

Tau

4

De film beklijft niet en gaat roemloos ten onder als je er een BLACK MIRROR-aflevering tegenover zet.

2 july

2 jul

Poster for Hereditary

Hereditary

8

Leunt vooral op het tegenovergestelde: het oprekken van de angst totdat die bijna niet meer te verdragen is.

13 june

13 jun

Poster for Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

5

Een ongeïnspireerde film die van alles probeert om je aandacht vast te houden, maar die verder niet geïnteresseerd is of het je ook bij zal blijven.

22 may

22 may

Poster for Ready Player One

Ready Player One

4

Ondanks die manco’s kaart de film onbewust wel zorgwekkende ontwikkelingen aan.

28 march

28 mar

Poster for Top Knot Detective

Top Knot Detective

4

Als een korte sketch was het misschien nog leuk geweest, maar na anderhalf uur is de lol er echt af.

25 january

25 jan

Poster for Atomic Blonde

Atomic Blonde

6

Vermakelijk als je het niet allemaal te serieus neemt.

2017.08.15

2017

Poster for I Don't Feel at Home in This World Anymore

I Don't Feel at Home in This World Anymore

6

Een film die je ondanks Lynskey’s grappige en identificeerbare rol ook snel zal vergeten...

2017.03.09

2017

Poster for Mansfield 66/67

Mansfield 66/67

8

Een vermakelijke en doortastende documentaire die gaat over onze obsessie voor onwerkelijke iconen en de bijna mythische verhalen die zij inspireren.

2017.02.01

2017

Poster for Under the Shadow

Under the Shadow

6

Heeft zijn momenten, maar haalt niet het volledige angstpotentieel uit het oosterse spookverhaal of de gruwelen van de oorlog...

2017.01.12

2017

Poster for Endless Poetry

Endless Poetry

7

Jodorowsky’s film begeeft zich op vergelijkbaar terrein, maar is ondanks alle overdaad gemeend en gemaakt met liefde.

2017.01.05

2017

Poster for The OA

The OA

8

Een ambitieuze serie dus, die ondanks grote diepliggende thema’s ook menselijk en intiem blijft.

2017.01.02

2017

Poster for Cezanne and I

Cezanne and I

4

Alles blijft netjes binnen de lijntjes.

2016.12.27

2016

Poster for Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

9

Voor een voetnoot van een episch galactische verhalencyclus kent het zelfs opvallend ontroerende momenten.

2016.12.13

2016

Poster for Toni Erdmann

Toni Erdmann

8

En ambitieuze film over actuele situaties die herkenbaar zullen zijn bij veel kijkers.

2016.11.07

2016

Poster for Don't Breath

Don't Breath

8

Heeft een hels tempo die je in het verhaal zuigt.

2016.09.28

2016

Poster for Chinatown

Chinatown

10

Het stralende camerawerk van John A. Alonzo staat in contrast met de duistere elementen.

2016.09.10

2016

Poster for The Shallows

The Shallows

5

Zit vast tussen de wal van pulp en het schip van de serieuzere natuurhorror.

2016.08.16

2016

Poster for The Forbidden Room

The Forbidden Room

8

De film zal je bekoren als je ontvankelijk bent voor de verborgen en verleidelijke krachten van de magische lantaarn.

2016.08.01

2016

Poster for Kiki, Love to Love

Kiki, Love to Love

4

Ondanks alle ranzige onderbroekenlol is de film onder de oppervlakte dus behoorlijk tam en voorspelbaar.

2016.07.18

2016

Poster for The Assassin

The Assassin

5

Doet je hart dus niet sneller kloppen, maar past in Hsiao-Hsiens slow cinema van verstilde portretten van buitenstaanders...

2016.02.25

2016

Poster for Anomalisa

Anomalisa

7

Brengt een modern gevoel van onbehagen treffend over.

2016.02.23

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit