Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1498 / 1498

Options

Poster for Tower

Tower

9

Documentaires van dit nivo kom je niet vaak tegen en deze is dan ook niet te missen.

2017.03.09

2017

Poster for Off the Rails

Off the Rails

8

Laat de andere kant zien.

2017.03.09

2017

Poster for American Honey

American Honey

9

Het is allemaal mooi in beeld gebracht met veel oog voor detail.

2017.03.08

2017

Poster for Imperial Dreams

Imperial Dreams

7

Vertelt geen verhaal wat je niet eerder al eens hebt gezien. Toch zorgen de acteerprestaties van de cast er voor dat het geen vervelende film is...

2017.03.07

2017

Poster for Abstract: The Art of Design

Abstract: The Art of Design

9

En het zien van zoveel creativiteit is erg aanstekelijk waardoor je zelf ook meteen aan de slag wilt gaan.

2017.03.06

2017

Poster for The Lego Batman Movie

The Lego Batman Movie

8

De film opent met veel snelheid en humor en weet dit grotendeels de gehele film op hetzelfde nivo te houden.

2017.03.02

2017

Poster for John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

7

Zit weer boordevol keiharde, tot in de puntjes strak gechoreografeerde, headshot gevulde actie.

2017.02.27

2017

Poster for Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower

8

De presentatie van het onderwerp is erg gelikt en daardoor kijkt deze documentaire heerlijk weg.

2017.02.27

2017

Poster for Road to the Well

Road to the Well

7

Je wordt getrakteerd op spanning, een aantal onverwachte momenten en een finale die je bijblijft.

2017.02.23

2017

Poster for Passengers

Passengers

6

Het is alleen jammer dat de film inhoudelijk bijna net zo leeg is als de ruimtes waarin de karakters zich bevinden.

2017.02.22

2017

Poster for 24×36

24×36

6

Het had een iets te hoog fanboy gehalte naar mijn smaak.

2017.02.21

2017

Poster for Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

6

Het verhaal dat zich afspeelt voelt zeer onbelangrijk aan.

2017.02.16

2017

Poster for The Founder

The Founder

9

Een hoog tempo en een strak verhaal...

2017.02.15

2017

Poster for Paterson

Paterson

6

De poëzie vond ik maar niets en Paterson’s vriendin werkte al snel op m’n zenuwen.

2017.02.14

2017

Poster for Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

7

Een beetje een mix van X-Men en Harry Potter.

2017.02.09

2017

Poster for Ron Goossens, Low Budget Stuntman

Ron Goossens, Low Budget Stuntman

4

Helaas wist het mijn lachspieren te weinig te vinden.

2017.02.08

2017

Poster for The OA

The OA

8

Bovennatuurlijk, mysterieus, spannend, gewelddadig, maar ook romantisch en door Marlings acteerwerk wordt je deze wereld ingetrokken...

2017.02.08

2017

Poster for The Handmaiden

The Handmaiden

8

Niets lijkt te zijn wat je initieel denkt...

2017.02.07

2017

Poster for O.J.: Made in America

O.J.: Made in America

9

Een must see, zelfs als je alles al weet van de rechtszaak, want er wordt hier een breder perspectief neergezet.

2017.02.07

2017

Poster for The Witch

The Witch

8

Slaagt er in om je op het puntje van je stoel te laten zitten en daar te houden.

2017.02.02

2017

Poster for iBoy

iBoy

6

Het concept is interessant en de manier waarop het gevisualiseerd wordt is goed gedaan, maar dit is zeker geen meesterwerk.

2017.02.02

2017

Poster for The Accountant

The Accountant

8

De actie is zeer fijn in beeld gebracht en de gevechten zijn leuk om te kijken.

2017.02.01

2017

Poster for The Surprise

The Surprise

7

Koningsbrugge en Verbaan nemen de kijker mee op een onvoorspelbare tocht met de nodige twists, spannende momenten en hier en daar wat actie, romantiek en humor.

2017.01.31

2017

Poster for The Uncertainty Has Settled

The Uncertainty Has Settled

8

Gaat op zoek naar antwoorden.

2017.01.30

2017

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit