Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1571 / 1571

Options

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

9

Een uiterst spannende film, van begin tot einde.

2016.06.03

2016

Poster for Triple 9

Triple 9

6

Het een slechte film noemen zou net te ver gaan, maar er had, zeker gezien de cast, zoveel meer in kunnen zitten.

2016.06.01

2016

Poster for Warcraft

Warcraft

5

Een zwakke Lord of The Rings clone die actie en af en toe wat humor biedt, maar een emotionele kern mist.

2016.06.01

2016

Poster for Paradox

Paradox

2

De dialogen zijn kunstmatig...

2016.05.30

2016

Poster for Moonwalkers

Moonwalkers

5

Helaas blijkt het uitgangspunt van deze film net niet sterk genoeg om tot een bevredigend resultaat te komen.

2016.05.24

2016

Poster for Midnight Special

Midnight Special

9

De relaties tussen de personages zijn sterk uitgewerkt.

2016.05.23

2016

Poster for Our Little Sister

Our Little Sister

7

Een film die je opzet om je voor twee uur onder te dompelen in de wereld van deze vier zussen.

2016.05.18

2016

Poster for Time Lapse

Time Lapse

6

Voor fans van dit genre een enigszins vermakelijk tussendoortje.

2016.05.17

2016

Poster for Up for Love

Up for Love

5

Weet het materiaal niet naar een hoger nivo te tillen...

2016.05.12

2016

Poster for Racing Extinction

Racing Extinction

8

Drukt je met je neus op de feiten die je liever niet hoort...

2016.05.11

2016

Poster for Finding Nemo

Finding Nemo

9

Het klopt aan alle kanten en er zit geen enkele overbodige scène in de film.

2016.05.10

2016

Poster for Fashion Chicks

Fashion Chicks

7

Door z’n vlotte tempo en leuke personages kijkt het toch lekker wegt.

2016.05.09

2016

Poster for Captain America: Civil War

Captain America: Civil War

7

Dit is de manier waarop je superhelden tegen elkaar moet laten vechten.

2016.05.06

2016

Poster for Bon Bini Holland

Bon Bini Holland

7

Een erg leuke komedie...

2016.05.05

2016

Poster for Mia Madre

Mia Madre

7

Een interessante visie op de manier waarop iemand omgaat met het verlies van controle op haar leven.

2016.05.05

2016

Poster for The Time Traveler's Wife

The Time Traveler's Wife

7

Ik heb me er prima mee vermaakt...

2016.05.03

2016

Poster for Son of Saul

Son of Saul

9

Een film die in je hoof rond blijft spoken...

2016.04.29

2016

Poster for The Night Before

The Night Before

8

Een kerstfilm gecombineerd met een wietfilm en dat levert een leuke, vermakelijke film op...

2016.04.28

2016

Poster for Les Cowboys

Les Cowboys

6

Geen slechte film, maar uiteindelijk had ik toch het gevoel dat er meer in had kunnen zitten.

2016.04.26

2016

Poster for Hope

Hope

4

Ontbreekt regelmatig aan overtuigingskracht...

2016.04.23

2016

Poster for Tomorrow

Tomorrow

8

Een inspirerende documentaire die je motiveert om mee te denken en laat zien dat het misschien niet te laat is.

2016.04.21

2016

Poster for Son of a Gun

Son of a Gun

8

Een heerlijke, Australische misdaadfilm geworden die me zeer positief wist te verrassen.

2016.04.20

2016

Poster for Ares

Ares

4

De gevechten zijn kort en zo verknipt dat ze alles behalve spannend zijn om te bekijken.

2016.04.20

2016

Poster for Already Tomorrow in Hong Kong

Already Tomorrow in Hong Kong

9

Het einde was precies waar ik op hoopte.

2016.04.15

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit