Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 1490 / 1490

Options

Poster for Time Zero: The Last Year of Polaroid Film

Time Zero: The Last Year of Polaroid Film

5.0

2012, History, Documentary

Toch is dit een documentaire die vooral fascinerend is voor fans van Polaroid film.

2014.01.14

Poster for Drinking Buddies

Drinking Buddies

8.0

2013, Drama, Love

Voelt verfrissend aan en komt realistisch over.

2014.01.13

Poster for The Thirteenth Floor

The Thirteenth Floor

8.0

1999, Suspense, Science fiction, Mystery

De vragen die de films stelt zijn interessant.

2014.01.10

Poster for Mike Tyson: Undisputed Truth

Mike Tyson: Undisputed Truth

8.0

2013, Comedy

Z’n anecdotes zijn boeiend, helemaal als je zijn verleden al een beetje kent.

2014.01.09

Poster for Frances Ha

Frances Ha

6.0

2013, Drama, Comedy

Ik had moeite om op te gaan in het verhaal...

2014.01.07

Poster for Mein liebster Feind

Mein liebster Feind

8.0

1999, Documentary

Het een boeiende Herzog documentaire over iemand die hij als vriend beschouwde.

2014.01.06

Poster for 100 Yen: The Japanese Arcade Experience

100 Yen: The Japanese Arcade Experience

6.0

2012, Documentary

100 Yen weet niet de ervaring volledig en overtuigend vast te leggen.

2014.01.03

Poster for Getaway

Getaway

2.0

2013, Action, Crime

Het verhaal zelf zit vol met momenten die niet passen of onlogisch zijn.

2014.01.02

Poster for Profile Of A Killer

Profile Of A Killer

6.0

2012, Suspense

Interessant om te kijken...

2013.12.29

Poster for Tango & Cash

Tango & Cash

7.0

1989, Adventure, Action, Comedy

Zit vol actie en weet de aandacht te houden.

2013.12.23

Pablo

4.0

2013, Documentary

Helaas mist de documentaire focus...

2013.12.20

Poster for Last Vegas

Last Vegas

4.0

2013, Comedy

Heeft simpelweg te weinig (leuke) grappen en is zo voorspelbaar...

2013.12.19

Poster for Escape Plan

Escape Plan

5.0

2013, Action, Suspense

Een vermakelijke film waarvan je prima op een vrijdagavond kan genieten, maar niet een film die je moet hebben gezien.

2013.12.18

Poster for Life Tracker

Life Tracker

4.0

2013, Science fiction

Een film die je een kans kan geven, maar ik denk dat het niet een film is die iedereen zal kunnen bekoren.

2013.12.18

Poster for Prince Avalanche

Prince Avalanche

3.0

2013, Drama, Comedy

Beide acteurs acteren goed, maar als geheel vond ik de film erg leeg aanvoelen.

2013.12.17

Poster for The Internship

The Internship

7.0

2013, Comedy

De combinatie van Vaughn en Wilson werkte voor mij.

2013.12.17

Poster for The Jeffrey Dahmer Files

The Jeffrey Dahmer Files

5.0

2013, Documentary

Ik voelde daarom of veel informatie miste.

2013.12.15

Poster for After Earth

After Earth

6.0

2013, Adventure, Action, Science fiction

Het verhaal zelf wist me initieel erg te boeien, maar tijdens het laatste gedeelte begon alles langzaam uit elkaar te vallen.

2013.12.12

Poster for 1

1

6.0

2013, Documentary

Ik had echter graag meer tijd doorgebracht met de coureurs...

2013.12.10

Poster for Child's Play

Child's Play

7.0

1988, Horror, Suspense

Chucky is een fantastisch karakter, de slechte versie van wat de Toy Story karakters zouden zijn.

2013.12.09

Poster for Lilyhammer

Lilyhammer

7.0

2012, Drama, Comedy, Crime

De cast is fantastisch en verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de komedie.

2013.12.06

Poster for Crazy Sexy Cool: The TLC Story

Crazy Sexy Cool: The TLC Story

8.0

2013, Drama

De film weet op voortreffelijke wijze interviews en video’s na te spelen en de meeste nummers van de groep passeren de revue.

2013.12.05

Poster for White House Down

White House Down

7.0

2013, Drama, Action, Suspense

Met een bizar verhaal en een hoop leuke momenten kan ik dat de film wel vergeven...

2013.12.03

Poster for Gravity

Gravity

10

2013, Drama, Suspense, Science fiction

Dankzij George Clooney en Sandra Bullock heeft de film ook een hart en door hun acteerwerk geef je om ze.

2013.12.02

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit