Movie reviews of Nostra De Filmkijker

These are all the movies and series that Nostra has reviewed. Read more at: De Filmkijker.

Number of movie reviews: 1649 / 1649

Options

Een boeiende kijk in de keuken... Review

7.0

List

Rate

2013-02-19

2013

Het verhaal dat verteld wordt is misschien niet zo schokkend als je in de westerse wereld leeft, maar... Review

7.0

List

Rate

2013-02-14

2013

De film heeft 3 vrouwen, veel pistolen, bijna geen gokken en helemaal niets om van te genieten. Review

1.0

List

Rate

2013-02-13

2013

De komedie is grappig en de a capella versies van veel bekende nummers is fantastisch gedaan. Review

9.0

List

Rate

2013-02-12

2013

De cast overtuigt en de nuance die regelmatig nodig is wordt goed via de ogen uitgebeeld. Review

8.0

List

Rate

2013-02-08

2013

De manier waarop de film met zwaartekracht speelt is een visueel genot. Review

8.0

List

Rate

2013-02-06

2013

Voelt realistisch, donker en zeer overtuigend aan. Review

9.0

List

Rate

2013-02-04

2013

De film zet je aan het denken over de psyche... Review

8.0

List

Rate

2013-01-29

2013

Ik had het gevoel dat er niets was waar ik me aan vast kon klampen. Review

5.0

List

Rate

2013-01-23

2013

Door de optredens van Levitt en Shannon bleef ik kijken. Review

7.0

List

Rate

2013-01-21

2013

Benicio Del Toros optreden in deze film is er eentje die je niet snel zal vergeten. Review

7.0

List

Rate

2013-01-17

2013

Het verhaal is ook moeilijk te volgen en ik bleef hopen dat het beter werd. Helaas was dat niet het geval. Review

2.0

List

Rate

2013-01-15

2013

Biedt helaas niet het boeiende verhaal dat je zou verwachten. Review

4.0

List

Rate

2013-01-10

2013

Een erg originele film die niet voorspelbaar is. Review

9.0

List

Rate

2013-01-09

2013

Jessica Chastain vertolkt haar rol voortreffelijk... Review

8.0

List

Rate

2013-01-08

2013

De acteerprestaties zijn stuk voor stuk goed. Review

7.0

List

Rate

2013-01-07

2013

Het type thriller waar ik erg van kan genieten. Review

8.0

List

Rate

2013-01-05

2013

Een klassieke film die elke filmfan gezien zou moeten hebben. Review

10

List

Rate

2012-12-19

2012

Een film die je bijna van begin tot einde je adem in laat houden en veel spanning en een sfeer neerzet die je pakt tot het einde. Review

10

List

Rate

2012-12-17

2012

Het epische wat ik verwachtte ontbrak. Review

7.0

List

Rate

2012-12-13

2012

De perfecte mix van komedie en drama zonder ergens onrealistisch over te komen. Review

9.0

List

Rate

2012-12-12

2012

Redelijk vermakelijk voor fans van kung fu en actie... Review

5.0

List

Rate

2012-12-10

2012

Een portret van een rijke familie die uiteindelijk dezelfde soort problemen heeft als de minder bedeelde families. Review

7.0

List

Rate

2012-12-06

2012

Het acteerwerk is voortreffelijk... Review

9.0

List

Rate

2012-12-04

2012

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English