Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

Afbeelding van Netflix-aanbevelingen voor het Verenigd Koninkrijk.

Afbeelding van Netflix-aanbevelingen voor het Verenigd Koninkrijk.

In april hebben we streamaanbevelingen in Australië en Nieuw-Zeeland gelanceerd. Deze maand breiden we uit naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk!

Van alle films op je streamdienst vertellen we je welke je moet kijken, welke je moet vermijden, en alles er tussen in. Net zoals de algemene aanbevelingen en aanbevelingen met vrienden geven we dit weer op een schaal van 0 tot 10.

Schermafbeelding van komedie-aanbevelingen op Disney Plus.

In beiden landen hebben we je persoonlijke aanbevelingen gekoppeld aan het aanbod van Amazon Prime Video, Disney Plus, Netflix, Now TV, en Sky Go.

We gaan streamaanbevelingen uitbreiden naar meer landen de komende maanden, met als volgende Canada en de Verenigde Staten.

2020.05.01 01.32

Wil je aanbevelingen krijgen voorbij de welbekende films? Dat kan nu met de ontdekkingsfilter!

Deze filter beperkt je aanbevelingen tot de minder bekende films, specifiek door de ongeveer 1000 meest beoordeelde films over te slaan.

Schermafbeelding van ontdekkingsaanbevelingen.

Ontdekking bevindt zich onder zekerheid wat je je aanbevelingen laat beperken tot films waarvan we zeker zijn dat je ze leuk gaat vinden of tot de films waarvan we helemaal niet veel vertrouwen in de aanbeveling hebben.

Afbeelding van Amazon Prime Video-aanbevelingen voor Australië.

Afbeelding van Amazon Prime Video-aanbevelingen voor Australië.

Als je moeite hebt met het uitzoeken van welke film je op je favoriete streamdienst moet kijken, maak je geen zorgen! Veboli biedt nu persoonlijk filmadvies voor alle films gekoppeld aan het aanbod van de grootste streamdiensten in Australië en Nieuw-Zeeland.

Wij vertellen je welke films je moet kijken, welke je moet vermijden, en alles er tussen in. Net zoals de algemene aanbevelingen en aanbevelingen met vrienden geven we dit weer op een schaal van 0 tot 10.

Schermafbeelding van sciencefiction aanbevelingen op Disney Plus.

In Australië hebben we je persoonlijke aanbevelingen gekoppeld aan het aanbod van Amazon Prime Video, Disney Plus, Foxtel Now, Kanopy, Netflix, en Stan. In Nieuw-Zeeland, Amazon Prime Video, Disney Plus, Lightbox, Neon TV, en Netflix.

We gaan streamaanbevelingen uitbreiden naar meer landen de komende maanden.

2020.04.20 10:16

Er zijn veel manieren waarbij Veboli je de perfecte film kan helpen vinden. Als je een beetje in de war bent, wees gerust! Ik heb de overzichtpagina uitgebreid om een duidelijk en beknopt overzicht van alle functies te geven.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie geüpdatet

Verzenden