Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2022-01-24 07:13

Veboli draait om het beoordelen van films en het krijgen van persoonlijk filmadvies. Met dat in gedachten besloot ik te kijken hoe makkelijk ik het krijgen van aanbevelingen kon maken en dat heeft geleid tot een nieuwe functie: Snelle aanbevelingen.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Je hoeft alleen maar te kiezen tussen een film of serie en tot welke streamdienst je de aanbevelingen wilt beperken. Om het zo snel mogelijk te maken, hebben alle vragen al een standaardantwoord ingevuld.

Als je een beetje specifiek wilt zijn, kan je een genre, sleutelwoord, jaar, of leeftijdsbeperking opgeven.

Als je een account hebt, krijg je aanbevelingen op basis van je eigen filmvoorkeur. Als je geen account hebt, kun je ons laten weten wat je van relevante films vond om toch persoonlijke aanbevelingen te krijgen. Of als je echt mysterieus wilt blijven, doen we alsnog ons best (geen beloftes).

Gelukkig nieuwjaar! Aan het begin van het jaar kijk ik graag terug naar alle nieuwe films die zijn uitgebracht, om te zien wat ik gemist heb en wat ik heb weten te vermijden. Laten we beginnen door te kijken naar de allerbesten. Vorig jaar had ik geen van de acht beste films van 2020 gezien toen ik het artikel schreef. Dit jaar staat de teller al op vier, nadat ik Dune, Minari, Nomadland, en The Father heb gezien.

De beste films van 2021 zijn (momenteel) The Father, The Mitchells vs. the Machines, Nomadland, Judas and the Black Messiah, Dune, Minari, Spider-Man: Now Way Home, en Riders of Justice.

Poster van The Father
Poster van The Mitchells vs. the Machines
Poster van Nomadland
Poster van Judas and the Black Messiah
Poster van Dune
Poster van Minari
Poster van Spider-Man: No Way Home
Poster van Riders of Justice

Het afgelopen jaar, heb ik me beperkt tot het kijken van slechts een van de slechtste films van 2020. Dit jaar ben ik er ook in geslaagd om de echt slechte films te vermijden, ik heb alleen Chaos Walking gezien (interessant idee, slechte uitvoering). De slechtste films van het afgelopen jaar zijn (momenteel) Home Sweet Home Alone, Thunder Force, The Reckoning, Tom & Jerry, Chaos Walking, Jolt, Reminiscence, en Space Jam: A New Legacy.

Poster van Home Sweet Home Alone
Poster van Thunder Force
Poster van The Reckoning
Poster van Tom & Jerry
Poster van Chaos Walking
Poster van Jolt
Poster van Reminiscence
Poster van Space Jam: A New Legacy

2021-10-17 16:37

Ik heb allerlei dingen verbeterd aan de thuispagina! Snellere laadsnelheid, nieuwe secties, kleine aanpassingen, noem maar op.

Een van de grote dingen is de laadsnelheid. Ik heb de achtergrondafbeelding, de wat er nieuw is-gedeelte en de trendinggedeelte laten laden via lui laden. Op die manier kan de pagina snel worden geladen en worden die onderdelen toegevoegd zodra ze klaar zijn. Tijdens dat proces heb ik in het wat er nieuw is-gedeelte ook wat inefficiƫnte code dat de uitgelichte aanbevelingen laadt herschreven, wat de laadtijd met maar liefst 75% verkortte!

Ik heb aanbevelingenvoorkijkjes opnieuw toegevoegd en links toegevoegd naar de snel beoordelen-lijsten.

Ik heb scrollen binnen trending verwijderd, nu kan je de 12 populairste films van het moment zien zonder te hoeven scrollen.

Als laatste heb ik de achtergrondafbeelding toegevoegd voor het beoordeel, schrijf, voeg toe aan een lijst-gedeelte bovenaan. En ook een paar nieuwe opties toegevoegd, zoals Dr. Strangelove en Portrait de la jeune fille en feu, waardoor de teller op 20 komt te staan.

Schermafbeelding van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

Voorbeeld van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

2021-09-03 18:09

Ik heb de talen die in een film worden gesproken toegevoegd aan de filmpagina om je een beter idee te geven van waar je aan begint. Het is net onder de leeftijdsbeperking en landen.

Schermafbeelding van de filmpagina voor Portrait de la jeune fille en feu met de leeftijdsbeperking, landen, en talen in het midden.

In het midden van de afbeelding, de leeftijdsbeperking, landen, en talen van de film Portrait de la jeune fille en feu.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands