Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2021-10-17 16:37

Ik heb allerlei dingen verbeterd aan de thuispagina! Snellere laadsnelheid, nieuwe secties, kleine aanpassingen, noem maar op.

Een van de grote dingen is de laadsnelheid. Ik heb de achtergrondafbeelding, de wat er nieuw is-gedeelte en de trendinggedeelte laten laden via lui laden. Op die manier kan de pagina snel worden geladen en worden die onderdelen toegevoegd zodra ze klaar zijn. Tijdens dat proces heb ik in het wat er nieuw is-gedeelte ook wat inefficiƫnte code dat de uitgelichte aanbevelingen laadt herschreven, wat de laadtijd met maar liefst 75% verkortte!

Ik heb aanbevelingenvoorkijkjes opnieuw toegevoegd en links toegevoegd naar de snel beoordelen-lijsten.

Ik heb scrollen binnen trending verwijderd, nu kan je de 12 populairste films van het moment zien zonder te hoeven scrollen.

Als laatste heb ik de achtergrondafbeelding toegevoegd voor het beoordeel, schrijf, voeg toe aan een lijst-gedeelte bovenaan. En ook een paar nieuwe opties toegevoegd, zoals Dr. Strangelove en Portrait de la jeune fille en feu, waardoor de teller op 20 komt te staan.

Schermafbeelding van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

Voorbeeld van de nieuwe thuispagina voor een nieuwe gebruiker.

2021-09-03 18:09

Ik heb de talen die in een film worden gesproken toegevoegd aan de filmpagina om je een beter idee te geven van waar je aan begint. Het is net onder de leeftijdsbeperking en landen.

Schermafbeelding van de filmpagina voor Portrait de la jeune fille en feu met de leeftijdsbeperking, landen, en talen in het midden.

In het midden van de afbeelding, de leeftijdsbeperking, landen, en talen van de film Portrait de la jeune fille en feu.

2021-08-17 12:49

Veboli heeft nu 1000 gebruikers! Samen hebben ze 155,294 film en series, 56 seizoenen, en 276 afleveringen beoordeeld en 74 lijsten gemaakt.

Benieuwd waarom een film of serie je wordt aanbevolen? Klik op de aanbevelingscirkel en je kunt zien waarom!

Schermafbeelding van waarom The Edge of Seventeen aanbevolen wordt aan een gebruiker.

Kijken naar waarom The Edge of Seventeen aanbevolen wordt.

De helft van de aanbevelingen is afkomstig van wat je verwante gebruikers van de film vonden en de andere helft is afkomstig van alle verwante films die je hebt beoordeeld. We laten je de vijf meest vergelijkbare films zien die je hebt beoordeeld.

Deze leuke kleine functie bouwt voort op de vorige versie. Hiervoor moest je naar de speciale uitlegpagina gaan om deze informatie te vinden. Nu kun je het niet alleen op de aanbevelingenpagina vinden, maar ook op de thuispagina, de filmpagina, en elke andere keer dat je een aanbeveling tegenkomt.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands