Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2022-04-21 08:28

Als je meerdere streamdiensten hebt, kan je nu voor ze allemaal tegelijkertijd persoonlijke aanbevelingen krijgen. In plaats van apart naar je aanbevelingen voor Disney Plus en je aanbevelingen voor Netflix te kijken, kan je ze nu gecombineerd zien.

Schermafbeelding van streamaanbevelingen waarbij Disney Plus en Netflix zijn geselecteerd. Er worden vier filmaanbevelingen weergegeven.

Schermafbeelding van streamaanbevelingen waarbij Disney Plus en Netflix zijn geselecteerd.

Via de blauwe optiesknop rechtsboven kan je selecteren aan welke diensten je je aanbevelingen wilt koppelen. Op de instellingenpagina kan je ook opslaan welke streamdiensten je hebt. Dan zie je ze als opties in het aanbevelingenmenu bovenaan en in het optiesgedeelte.

Het blauwe icoontje rechtsboven in de filmposter is de link naar die film op de streamdienst. Als de film op meerdere streamdiensten beschikbaar is, zijn er meerdere icoontjes.

We hebben streamaanbevelingen uitgebreid naar Canada en de Verenigde Staten! Van alle films op je streamdiensten zullen we je vertellen welke je moet kijken, welke je moet vermijden en alle films daartussenin. Weet je niet wat je moet kijken op Amazon Prime Video, Disney Plus, of Netflix? Geen probleem, we helpen je een film te vinden die bij je past.

Foto van Netflix-aanbevelingen voor de Verenigde Staten.

Foto van Netflix-aanbevelingen voor de Verenigde Staten.

In Canada hebben we wat er op 90 verschillende streamdiensten staat, waaronder Amazon Prime Video, Crave, Disney Plus, hayu, en Netflix.

In de Verenigde Staten hebben we wat er op 198 verschillende streamdiensten staat, waaronder Amazon Prime Video, Apple TV Plus, Disney Plus, fuboTV, HBO Max, Hulu, en Netflix.

Twee jaar geleden hebben we streamaanbevelingen gelanceerd in Australië en Nieuw-Zeeland en Ierland en het Verenigd Koninkrijk. De komende maanden breiden we streamaanbevelingen uit naar meer plekken met als volgende: West-Europa.

2022-01-24 07:13

Veboli draait om het beoordelen van films en het krijgen van persoonlijk filmadvies. Met dat in gedachten besloot ik te kijken hoe makkelijk ik het krijgen van aanbevelingen kon maken en dat heeft geleid tot een nieuwe functie: Snelle aanbevelingen.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Schermafbeelding van een filmliefhebber in Ierland die Snelle aanbevelingen gebruikt om een geweldige film te vinden om op Volta te kijken.

Je hoeft alleen maar te kiezen tussen een film of serie en tot welke streamdienst je de aanbevelingen wilt beperken. Om het zo snel mogelijk te maken, hebben alle vragen al een standaardantwoord ingevuld.

Als je een beetje specifiek wilt zijn, kan je een genre, sleutelwoord, jaar, of leeftijdsbeperking opgeven.

Als je een account hebt, krijg je aanbevelingen op basis van je eigen filmvoorkeur. Als je geen account hebt, kun je ons laten weten wat je van relevante films vond om toch persoonlijke aanbevelingen te krijgen. Of als je echt mysterieus wilt blijven, doen we alsnog ons best (geen beloftes).

Gelukkig nieuwjaar! Aan het begin van het jaar kijk ik graag terug naar alle nieuwe films die zijn uitgebracht, om te zien wat ik gemist heb en wat ik heb weten te vermijden. Laten we beginnen door te kijken naar de allerbesten. Vorig jaar had ik geen van de acht beste films van 2020 gezien toen ik het artikel schreef. Dit jaar staat de teller al op vier, nadat ik Dune, Minari, Nomadland, en The Father heb gezien.

De beste films van 2021 zijn (momenteel) The Father, The Mitchells vs. the Machines, Nomadland, Judas and the Black Messiah, Dune, Minari, Spider-Man: Now Way Home, en Riders of Justice.

Poster van The Father
Poster van The Mitchells vs. the Machines
Poster van Nomadland
Poster van Judas and the Black Messiah
Poster van Dune
Poster van Minari
Poster van Spider-Man: No Way Home
Poster van Riders of Justice

Het afgelopen jaar, heb ik me beperkt tot het kijken van slechts een van de slechtste films van 2020. Dit jaar ben ik er ook in geslaagd om de echt slechte films te vermijden, ik heb alleen Chaos Walking gezien (interessant idee, slechte uitvoering). De slechtste films van het afgelopen jaar zijn (momenteel) Home Sweet Home Alone, Thunder Force, The Reckoning, Tom & Jerry, Chaos Walking, Jolt, Reminiscence, en Space Jam: A New Legacy.

Poster van Home Sweet Home Alone
Poster van Thunder Force
Poster van The Reckoning
Poster van Tom & Jerry
Poster van Chaos Walking
Poster van Jolt
Poster van Reminiscence
Poster van Space Jam: A New Legacy

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands