Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2020.09.25 15.13

Ik denk dat m'n hart op de juiste plaats zat, maar geel toevoegen was hooguit een schijnverbetering. Dus heb ik de afgelopen maanden gewerkt aan een vrij grote herziening van het ontwerp. I ben er erg tevreden mee en denk dat het zeker een grote verbetering is. Voel je vrij om me te laten weten wat je denk!

Het geel is verwijderd om plaats te maken voor een blauw thema, de lijsten met films (zoals op de aanbevelingen- en beoordelingenpagina's) hebben nu grotere filmposters, en misschien wel het belangrijkste: het beoordelen, recenseren en toevoegen van films aan je lijsten is makkelijker gemaakt doordat de icoontjes daarvoor er altijd zijn wanneer een film wordt weergegeven.

Twee pagina's kregen grote veranderingen, de thuispagina en de filmpagina's. Naast het toepassen van het nieuwe thema op de thuispagina, heb ik een sectie "Wat er nieuw is" toegevoegd om nieuwe blogposts, uitgelichte functies, nieuwe recensies en nieuwe aanbevelingen te tonen.

Afbeelding van de sectie

De filmpagina heeft nu makkelijk te navigeren subpagina's: basis, mensen, kijken, bioscoop, verwant, recensentrecensies en gebruikersrecensies. Hieronder zie je hoe dat eruitziet voor de geweldige film On Body and Soul.

Afbeelding van de filmpagina van On Body and Soul.

I also removed the preview popup, you now go directly to the movie page when you click on the link.

Bekijk ook de post over ontwerp 14.0.

Afbeelding van Netflix-aanbevelingen voor het Verenigd Koninkrijk.

Afbeelding van Netflix-aanbevelingen voor het Verenigd Koninkrijk.

In april hebben we streamaanbevelingen in Australië en Nieuw-Zeeland gelanceerd. Deze maand breiden we uit naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk!

Van alle films op je streamdienst vertellen we je welke je moet kijken, welke je moet vermijden, en alles er tussen in. Net zoals de algemene aanbevelingen en aanbevelingen met vrienden geven we dit weer op een schaal van 0 tot 10.

Schermafbeelding van komedie-aanbevelingen op Disney Plus.

In beiden landen hebben we je persoonlijke aanbevelingen gekoppeld aan het aanbod van Amazon Prime Video, Disney Plus, Netflix, Now TV, en Sky Go.

We gaan streamaanbevelingen uitbreiden naar meer landen de komende maanden, met als volgende Canada en de Verenigde Staten.

2020.05.01 01.32

Wil je aanbevelingen krijgen voorbij de welbekende films? Dat kan nu met de ontdekkingsfilter!

Deze filter beperkt je aanbevelingen tot de minder bekende films, specifiek door de ongeveer 1000 meest beoordeelde films over te slaan.

Schermafbeelding van ontdekkingsaanbevelingen.

Ontdekking bevindt zich onder zekerheid wat je je aanbevelingen laat beperken tot films waarvan we zeker zijn dat je ze leuk gaat vinden of tot de films waarvan we helemaal niet veel vertrouwen in de aanbeveling hebben.

Afbeelding van Amazon Prime Video-aanbevelingen voor Australië.

Afbeelding van Amazon Prime Video-aanbevelingen voor Australië.

Als je moeite hebt met het uitzoeken van welke film je op je favoriete streamdienst moet kijken, maak je geen zorgen! Veboli biedt nu persoonlijk filmadvies voor alle films gekoppeld aan het aanbod van de grootste streamdiensten in Australië en Nieuw-Zeeland.

Wij vertellen je welke films je moet kijken, welke je moet vermijden, en alles er tussen in. Net zoals de algemene aanbevelingen en aanbevelingen met vrienden geven we dit weer op een schaal van 0 tot 10.

Schermafbeelding van sciencefiction aanbevelingen op Disney Plus.

In Australië hebben we je persoonlijke aanbevelingen gekoppeld aan het aanbod van Amazon Prime Video, Disney Plus, Foxtel Now, Kanopy, Netflix, en Stan. In Nieuw-Zeeland, Amazon Prime Video, Disney Plus, Lightbox, Neon TV, en Netflix.

We gaan streamaanbevelingen uitbreiden naar meer landen de komende maanden.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands