Blog

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Veboli en krijg inzicht in hoe het achter de schermen in elkaar zit.

2019.06.12 12.31

Om de eeuwenoude vraag hoe verwant zijn Inception en The Matrix beter te beantwoorden heb ik drie veranderingen uitgevoerd in hoe verwante films worden berekend.

Veel mensen hebben voorgesteld om acteurs, regisseurs, en andere mensen betrokken bij het maken van een film te gebruiken. Dat vond ik een goed idee. Over het algemeen, wat is er meer verwant dan twee komedies? Twee komedies met Jim Carrey in de hoofdrol!

Ik gebruik ook de beoordelingen op Metacritic om een voorsprong te krijgen bij het leren over nieuwe films en zo dat de berekening naar meer mensen en beoordelingen kijkt. En tot slot geef ik meer gewicht aan beoordeling van rond dezelfde tijd ten opzichte van zeg maar meerdere jaren er tussen.

Tot slot geef ik meer gewicht aan beoordeling van rond dezelfde tijd ten opzichte van zeg maar meerdere jaren er tussen.

En om de vraag te beantwoorden, niet 83.4 maar 83.8. Als je de ene leuk vindt, vind je de ander waarschijnlijk ook leuk.

2019.05.24 12.48

Ik heb niet genoeg geslapen de laatste tijd, laten we vieren hoe ik me voel met de beste zombiefilms!

Poster van What We Do in the Shadows met een gemiddelde beoordeling van 7.7.
Poster van Train to Busan met een gemiddelde beoordeling van 7.6.
Poster van Dawn of the Dead met een gemiddelde beoordeling van 7.5.
Poster van Zombieland met een gemiddelde beoordeling van 7.4.
Poster van Planet Terror met een gemiddelde beoordeling van 7.3.
Poster van Warm Bodies met een gemiddelde beoordeling van 7.3.
Poster van Shaun of the Dead met een gemiddelde beoordeling van 7.3.
Poster van The Wailing met een gemiddelde beoordeling van 7.3.

2019.04.17 18.41

Ik heb het uiterlijk van de aanbevelingen in de bioscooppagina veranderd! Ik heb het een leuke blauwe achtergrond gegeven, heb het makkelijker gemaakt om alle datums te zien, en een hoop kleine veranderingen om alles beter in te delen. Bekijk het resultaat:

Afbeelding van de aanbevelingen in de bioscooppagina waar Green Book en Lazzaro Felice worden aangeraden.

Wil je zien hoe het er voorheen uitzag? Bekijk de blogpost van mei 2018 toen we zijn uitgebreid naar drie nieuwe bioscopen.

Ik heb het makkelijker gemaakt om films te beoordelen door een klein onderdeel toe te voegen aan de thuispagina. Je zoekt naar de film die je hebt gekeken en er komt een balk te voorschijn waar je snel je beoordeling kunt aangeven.

Afbeelding van het onderdeel op de thuispagina waar je een film makkelijk kunt beoordelen. Boven is de zoekbalk, gevolgd door twee voorbeelden: Vice met een beoordeling van een 7 en Captain Marvel die nog een beoordeling gaat krijgen.

Hier heb ik net Vice beoordeeld en sta ik op het punt een beoordeling te geven voor Captain Marvel.

Wat is Veboli?

Veboli geeft persoonlijk filmadvies, zodat je makkelijk de juiste film kiest die bij je past. Lees meer

Blijf op de hoogte

Lees de Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht

Nederlands

Toevoegen aan...

Ga naar je lijsten

Eigen recensie...

Recensie ge├╝pdatet

Verzenden