Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 681 / 681

Options

Poster for How It Ends

How It Ends

6

Leuk om te streamen zonder meer.

2018.07.13

2018

Poster for Skyscraper

Skyscraper

4

Is alles behalve een Die Hard, maar liefhebbers van blockbuster & Dwayne Johson komen aan hun trekken.

2018.07.10

2018

Poster for Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

7

Leuk en grappig. Misschien heeft Ant-Man wat minder mojo dan we gewoon zijn van de andere Marvel-superhelden, maar het vindt wel zijn eigen stem binnenin het universum.

2018.07.08

2018

Poster for The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

5

Zet je dankzij het concept best op voor het eerste half uur, maar zap dan gerust weg op Netflix.

2018.07.08

2018

Poster for The Rain

The Rain

6

Niet de beste Europese serie op Netflix...

2018.07.05

2018

Poster for I, Tonya

I, Tonya

10

Het feilloze tempo van I, Tonya in combinatie met de geweldige sportshots zijn om als sport- & filmliefhebber om van te smullen.

2018.07.01

2018

Poster for Den of Thieves

Den of Thieves

8

Het uitgebreide einde was misschien een beetje teveel van het goede, maar essentieel voor het succes van Den of Thieves.

2018.07.01

2018

Poster for Incredibles 2

Incredibles 2

6

De animatiefiguren spreken kinderen tot de verbeelding, maar het plot is doorzichtelijk vanaf het midden van de film.

2018.06.24

2018

Poster for Sicario: Day of the Soldado

Sicario: Day of the Soldado

8

Niet wat we ervan verwachtte, maar het kan er door. Zeker beter dan doorsnee zaken die we in de bioscoop hebben gezien de laatste paar maanden.

2018.06.21

2018

Poster for Sicario

Sicario

10

De spanning is zo hard te snijden in Sicario dat iedereen zich meteen verrassend en deels ook ongemakkelijk gaat voelen bij de actievolle beelden van Sicario.

2018.06.21

2018

Poster for The First Purge

The First Purge

4

Spijtig genoeg overtreft deze prequel zelfs andere Purge-films zoals The Purge Anarchy niet.

2018.06.19

2018

Poster for A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

10

Heeft een typische Kubrickiaanse opstelling met krachtig ouderwetse dialogen, gewikte cameraperspectieven, ellelange takes per scène & een iconische enscenering...

2018.06.19

2018

Poster for The Affair

The Affair

8

Kijk voorbij de belachelijke titel, want The Affair is top. Een gelijkaardig niveau als Big Little Lies, durven we zelfs beweren.

2018.06.16

2018

Poster for Love, Simon

Love, Simon

4

Kijk beter naar Call Me By Your Name dan deze Love, Simon om een echt en vertederend beeld te krijgen van hoe het is om jezelf te ontdekken als homo.

2018.06.13

2018

Poster for Midnight Sun

Midnight Sun

5

Gaat en staat met tienersterren Bella Thorne & Patrick Schwarzenegger, maar wacht maar eventjes om deze te streamen.

2018.06.12

2018

Poster for Fifty Shades Freed

Fifty Shades Freed

4

In plaats van meer pikante seksscènes krijgen we enkel maar meer scoops in het huwelijk van de personages door Jamie Dornan & Dakota Johnson...

2018.06.10

2018

Poster for The Shape of Water

The Shape of Water

9

Is als uitdagend volwassen sprookje dat tot leven komt in een grimmige sfeer van Koude Oorlog-experimenten een schot in de roos voor de Mexicaanse filmmaker.

2018.06.09

2018

Poster for Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

6

Zit propvol blockbuster-gehalte, maar het is toch een stukje minder dan de voorganger Jurassic World.

2018.06.05

2018

Poster for A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn

6

Mist wat verfijnde editing, maar het is een opmerkelijke verfilming met een sterke Joe Cole in de hoofdrol.

2018.06.02

2018

Poster for Adrift

Adrift

7

Een mooie combinatie tussen romantiek en overleving die ons wist te verrassen.

2018.05.31

2018

Poster for Tully

Tully

6

Tully mag er zijn voor de liefhebbers van meerdewaardefilms zoals Lady Bird.

2018.05.29

2018

Poster for The Commuter

The Commuter

7

Biedt genoeg (ont)spanning om je een kleine twee uur te entertainen, maar echt lang zal ie niet blijven hangen.

2018.05.26

2018

Poster for Gangsta

Gangsta

8

Bovendien heeft Patser nog een mooi scenario, kent goede grappen & dialogen, bevat heel wat actie en zijn de makers niet schuw om de controverse aan te gaan.

2018.05.26

2018

Poster for Hereditary

Hereditary

8

In combinatie met een bijzonder verfijnde cinematografie en intelligente cameraperspectieven onderscheidt Hereditary zich van de mainstream slasher films...

2018.05.26

2018

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit