Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 817 / 817

Options

Poster for Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse

6

De genialiteit van Spider-Man: Into the Spider-Verse ontsnapt me wat, maar het is wel een terechte Oscarwinnaar.

2019.04.20

2019

Poster for The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

6

Hield je van The Nun? Dan is The Curse of La Llorona iets voor jou, maar we zagen tot op heden betere horrorfilms.

2019.04.15

2019

Baantjer The beginning

4

De dynamiek, omgeving & enscenering doet zeer snel terugdenken aan het recente Grenslanders en ondanks de Belgische voelt het hele gebeuren zeer Nederlands aan.

2019.04.15

2019

Bastard

8

Het scenario is samen met het tempo van Bastaard on point en sleurt deze psychologische thriller net zoals een goede Vlaamse thrillerreeks je in zijn omgeving.

2019.04.13

2019

Poster for Mothers' Instinct

Mothers' Instinct

8

Dus een goed plot, een strakke enscenering & het karakter van een Vlaamse film, wat kan je nog meer verwachten als liefhebber van de Belgische film?

2019.04.13

2019

Poster for Pet Sematary

Pet Sematary

8

Het resultaat is dan ook met het goede acteerwerk van John Lithgow, Jason Clarke & Amy Seimetz dat Pet Sematary de hoge verwachtingen van het publiek inlost.

2019.04.11

2019

Poster for The Silence

The Silence

6

Het scenario is er één in de dozijn op Netflix met apocalyptische voorbeelden zoals Bird Box, How It Ends & Apostle die zeer gelijkaardig zijn.

2019.04.10

2019

Poster for Shazam!

Shazam!

5

Shazam! is in onze ogen de zoveelste ontgoocheling van DC Films, wat ze daar over de plas ook over denken. Wanneer brengen ze Christopher Nolan & Zack Snyder terug?

2019.04.01

2019

Poster for Robin Hood

Robin Hood

5

De actie mag dan wel OK zijn samen met het casten van zowel Taron Egerton, Jamie Foxx als Ben Mendelsohn, de vuur special effects, de dialogen en de talloze ongeloofwaardige verwondingen van Robin Hood laten nu eenmaal te wensen over.

2019.03.28

2019

Poster for The Prodigy

The Prodigy

6

The Prodigy is een goede start van een nieuwe horrorfranchise. Voor de horrorfilmhebbers!

2019.03.25

2019

Poster for Serenity

Serenity

7

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jason Clarke, Djimon Hounsou & Diane Lane hoeven zich niet meer te bewijzen en leveren voortreffelijk werk in Serenity.

2019.03.25

2019

Poster for Wonder Park

Wonder Park

5

Kortom, gemengde gevoelens, Wonder Park wordt ondanks het pakkend scenario geen box office hit, maar er is ongetwijfeld een toekomst voor deze content op televisie of stream.

2019.03.24

2019

Poster for Dumbo

Dumbo

9

Dumbo is de beste live action film die ik tot op heden zag van Disney dankzij visionair genie Tim Burton.

2019.03.24

2019

Poster for Venom

Venom

7

De makers hebben zeker hun best gedaan om Venom voor te stellen aan het grote publiek op een toegankelijke wijze. Dit zorgt ervoor dat je sowieso een heel vermakelijke actiefilm te zien krijgt die je op het einde doet hunkeren naar meer.

2019.03.24

2019

Poster for Widows

Widows

6

Widows verslaat Ocean’s 8 misschien, maar het blijft ondermaats voor een Steve McQueen-productie.

2019.03.23

2019

Poster for Us

Us

8

Met Us levert Jordan Peele eindelijk wat we verwachten van de man. Us is dan ook een stuk beter als zijn voorganger Get Out.

2019.03.19

2019

Poster for Arctic

Arctic

6

Arctic is Mads Mikkelsen zoals we hem kennen. Geen Revenant, maar best een stevige survival-film.

2019.03.18

2019

Deadpool 2

8

Deadpool 2 gaat verder op de eerste film: de snelheid, de humor, de gevechten en de zelfspot, de verwijzingen naar andere films en series, het geregeld doorbreken van de 4th wall, maar breidt toch ook weer net iets meer uit met nieuwe personages en hun verhaal. Is dat slecht? Verre van! Het is wederom een heuse rollercoaster met uitbreiding. En een speciale familiefilm.

2019.03.17

2019

Poster for Love, Death & Robots

Love, Death & Robots

7

Met Love, Death + Robots komt je aan je trekken als animatieliefhebber, maar het legendarische niveau van The Animatrix wordt wegens de te korte afleveringen en de afwezigheid van samenhang niet evenaart.

2019.03.15

2019

Poster for Captive State

Captive State

6

Captive State is vergelijkbaar met Kin, maar legt wel een sterker plot voor de dag. Blijven zitten tot het einde is dus de boodschap, ondanks het feit dat de film best wat te lang aanvoelt...

2019.03.14

2019

Poster for Triple Frontier

Triple Frontier

7

Triple Frontier is een solide actiefilm die meer dan het streamen waard is.

2019.03.13

2019

Poster for Stan & Ollie

Stan & Ollie

6

Stan & Ollie is een stevig debuut van regisseur Jon S. Baird en de beste prestatie van John C. Reilly & Steve Coogan tot op heden.

2019.03.11

2019

Poster for Destroyer

Destroyer

7

Destroyer is zonder meer het beste wat regisseuse Karyn Kusama heeft gebracht en bevat een voortreffelijke karakterkop van een Nicole Kidman. Enkel spijtig van de matige opbouw & iets te lange speelduur.

2019.03.11

2019

Captain Marvel

6

Met Captain Marvel introduceert Marvel weer een solide superheld(in) hoewel we meer vrouwelijkheid hadden verwacht. Entertainment zonder meer qua.

2019.03.05

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit