Movie reviews of Dax Vercauteren

These are all the movies and series that Dax has reviewed. Read more at: MoviePulp.

Number of movie reviews: 800 / 800

Options

Poster for Deadpool 2

Deadpool 2

8

Deadpool 2 gaat verder op de eerste film: de snelheid, de humor, de gevechten en de zelfspot, de verwijzingen naar andere films en series, het geregeld doorbreken van de 4th wall, maar breidt toch ook weer net iets meer uit met nieuwe personages en hun verhaal. Is dat slecht? Verre van! Het is wederom een heuse rollercoaster met uitbreiding. En een speciale familiefilm.

2019.03.17

2019

Poster for Love, Death & Robots

Love, Death & Robots

7

Met Love, Death + Robots komt je aan je trekken als animatieliefhebber, maar het legendarische niveau van The Animatrix wordt wegens de te korte afleveringen en de afwezigheid van samenhang niet evenaart.

2019.03.15

2019

Poster for Captive State

Captive State

6

Captive State is vergelijkbaar met Kin, maar legt wel een sterker plot voor de dag. Blijven zitten tot het einde is dus de boodschap, ondanks het feit dat de film best wat te lang aanvoelt...

2019.03.14

2019

Poster for Triple Frontier

Triple Frontier

7

Triple Frontier is een solide actiefilm die meer dan het streamen waard is.

2019.03.13

2019

Poster for Stan & Ollie

Stan & Ollie

6

Stan & Ollie is een stevig debuut van regisseur Jon S. Baird en de beste prestatie van John C. Reilly & Steve Coogan tot op heden.

2019.03.11

2019

Poster for Destroyer

Destroyer

7

Destroyer is zonder meer het beste wat regisseuse Karyn Kusama heeft gebracht en bevat een voortreffelijke karakterkop van een Nicole Kidman. Enkel spijtig van de matige opbouw & iets te lange speelduur.

2019.03.11

2019

Poster for Captain Marvel

Captain Marvel

6

Met Captain Marvel introduceert Marvel weer een solide superheld(in) hoewel we meer vrouwelijkheid hadden verwacht. Entertainment zonder meer qua.

2019.03.05

2019

Poster for Instant Family

Instant Family

6

Een leuke feel good movie met Mark Wahlberg, Rose Byrn & Isabela Moner in de hoofdrol. Voor diegenen die geen zin hebben om voor de zoveelste keer naar een Marvelfilm te gaan kijken.

2019.03.04

2019

Poster for Hereditary

Hereditary

8

Het einde laat samen met de te lange speelduur misschien wat te wensen over, maar niemand kan ontkennen dat deze horrorfilm van 2018 geen sterk debuut was.

2019.03.03

2019

Poster for The Boy Who Harnessed the Wind

The Boy Who Harnessed the Wind

7

Met The Boy Who Harnessed the Wind hou je je dus maar beter vast aan een zware film als je kijkt naar deze nieuwe meerwaardefilm...

2019.02.28

2019

Poster for O.G.

O.G.

7

O.G. is een stevig debuut door documentaire-maakster Madeleine Sackler met een voortreffelijke Jeffrey Wright.

2019.02.26

2019

Poster for Mary Queen of Scots

Mary Queen of Scots

4

Als je graag naar kostuums & Engels middeleeuwse geschiedenis kijkt, is Mary Queen of Scots iets voor jou. Anders laat je het maar liever aan jezelf voorbij gaan.

2019.02.25

2019

Cash For Trash

6

Urbanus De Vuilnisheld is voor de liefhebbers van de humor van Urbanus, maar we vrezen dat Generation Z hier weinig toenadering voor zal vinden.

2019.02.25

2019

Poster for The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

4

Oftewel ontsnapte het hele gebeuren aan me, maar Sisters Brothers wist me niet te bekoren. Niet één van Jacques Audiard’s beste.

2019.02.23

2019

Poster for The Old Man & the Gun

The Old Man & the Gun

5

De film voelt ondanks zijn relatief korte speelduur eindeloos aan en het plot is zo doorzichtig als een zeef.

2019.02.18

2019

Poster for Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U

2

Happy Death Day was al niks, maar dit vervolg nog minder.

2019.02.18

2019

Poster for Cold Pursuit

Cold Pursuit

6

Cold Pursuit is Taken in de bergen, maar met de humor van The Gringo. Leuke combo zonder meer.

2019.02.18

2019

The Umbrella Academy

7

De actie, production design & special effects zijn geslaagd en ook de cast met aan het hoofd Ellen Page vormen een mooi team als disfunctionerende superhelden, maar de donkere toon van de strips gaat wat verloren in het hele gebeuren.

2019.02.15

2019

Poster for Green Book

Green Book

7

één van die zeldzame films die gedurende zijn speelduur van meer dan 2 uur licht verteerbaar blijft en met een stabiele & chronologische verhaallijn geen enkele minuut verveelt.

2019.02.14

2019

Trio

6

Trio is niet je alledaagse romcom en de mix tussen toneel & film maakt Trio zeer uniek. Geslaagde romantische film zonder meer.

2019.02.11

2019

Poster for Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

7

Toegegeven, het resultaat is iets minder voor een Star Wars-film, maar Solo: a Star Wars story is alles behalve slecht.

2019.02.10

2019

Poster for Ready Player One

Ready Player One

7

Een leuke blockbuster voor de hele familie van de immer ouderwordende grootmeester van de cinema Steven Spielberg.

2019.02.10

2019

Poster for Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel

7

Alita: Battle Angel deed er goed aan om de concurrentie van december 2018 niet aan te gaan, want hoewel het niet teleurstelt, speelt het op veilig. Wij zeggen alleszins, goedgekeurd als blockbuster.

2019.02.07

2019

Poster for Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

7

Visueel zit een Dan Gilroy-productie altijd in een strak jasje en dat is ook niet anders met Velvet Buzzsaw dat dankzij zijn verhaal barst van de symboliek.

2019.02.01

2019

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit