Movie reviews of Jochem Engelen

These are all the movies and series that Jochem has reviewed. Read more at: Blik Op Film.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 137 / 137

Options

Poster for Despicable Me 3

Despicable Me 3

5.0

2017, Animation, Action, Comedy

Feitelijk een herhaling van zetten.

2017.07.01

Poster for Nocturnal Animals

Nocturnal Animals

9.0

2016, Drama, Suspense

Een psychologische wraakthriller die opperste concentratie en een scherp oog vraagt.

2017.06.24

Poster for Moonlight

Moonlight

10

2016, Drama

Vorm en inhoud van dit juweel zijn als yin en yang: volmaakt complementair.

2017.06.10

Poster for Before I Wake

Before I Wake

7.0

2016, Fantasy, Drama, Horror, Suspense

Acteerwerk, cameravoering, belichting en montage zijn alle van goed niveau. De zwakte is dat hij evenmin echt spektakel biedt.

2017.05.20

Poster for The Other Side of Hope

The Other Side of Hope

7.0

2017, Drama, Comedy

Een sobere maar kundig gemaakte, naar het einde toe zelfs vertederende tragikomedie...

2017.05.12

Poster for Life, Animated

Life, Animated

7.0

2016, Documentary

Vertelt het ontroerende coming-of-ageverhaal van een knul met een handicap. Schoorvoetend maar met succes legt hij zijn weg af.

2017.04.26

Poster for Hell or High Water

Hell or High Water

9.0

2016, Drama, Western, Suspense, Crime

Een daverende misdaadthriller van de Schotse regisseur David Mackenzie waarin het menselijk drama voortdurend voelbaar is.

2017.04.07

Poster for My Life as a Zucchini

My Life as a Zucchini

8.0

2016, Animation, Drama

Een hartverwarmend mini-epos waarin kinderen laten zien wat solidariteit inhoudt.

2017.03.25

Poster for Jackie

Jackie

10

2016, Drama, History

Een overdonderende filmbelevenis waarin je door de ogen van Natalie Portman, hypnotiserend goed, de aanslag en de onwerkelijke dagen erna beleeft...

2017.03.12

Poster for Elle

Elle

7.0

2016, Drama, Suspense

Een minutieus gemaakte psychothriller waarin Huppert, vloeiend schakelend tussen een rits aan subpersonen, het stralende middelpunt is.

2017.02.18

Poster for Julieta

Julieta

5.0

2016, Drama, Love

Aangezien de dialogen peper ontberen en het verhaal zonder ontknoping blijft, sterft de nieuwste film van regisseur Pedro Almodóvar in schoonheid.

2017.02.03

Poster for The End of the Tour

The End of the Tour

9.0

2015, Drama

Het spanningsveld tussen de dertigers uit zich in verbaal degengekletter van de allerhoogste orde.

2017.01.21

Poster for The Shallows

The Shallows

7.0

2016, Drama, Horror, Suspense

Complimenten aan Lively die fysiek een topprestatie levert en een statische situatie spannend weet te houden.

2017.01.05

Poster for Arrival

Arrival

8.0

2016, Drama, Suspense, Science fiction, Mystery

Een hoogwaardige synthese van twee verhaallijnen waarin de kijker het fenomeen tijd beziet door de ogen van Louise.

2016.12.21

Poster for Alien

Alien

10

1979, Horror, Science fiction

Visueel een tien, doodeng en met een plotwending die je niet ziet aankomen.

2016.11.25

Poster for Finding Dory

Finding Dory

6.0

2016, Adventure, Animation, Comedy

Gewoon een fijne familiefilm, maar geen onvergetelijke kijkervaring.

2016.11.11

Poster for Inferno

Inferno

3.0

2016, Drama, Suspense, Mystery

Een speurtocht waarvan de puzzelstukjes elkaar zo rap opvolgen dat het verhaal amper te verstouwen is.

2016.10.28

Poster for The Wave

The Wave

8.0

2015, Drama, Action, Suspense, Mystery

De personages zijn doodgewone mensen en het acteerwerk is even authentiek als het decor.

2016.10.14

Poster for Up for Love

Up for Love

7.0

2016, Comedy, Love

Een modern sprookje over de mens en zijn (voor)oordelen.

2016.10.01

Poster for Tomorrow

Tomorrow

8.0

2015, Documentary

Laat je verrassen en inspireren door deze uiterst hoopvolle documentaire over de nieuwe werkelijkheid: samen maakt een wereld van verschil.

2016.09.23

Poster for Demolition

Demolition

5.0

2016, Drama, Comedy

Beperk je daarom tot de trailer, dat scheelt je honderd minuten kleurloos drama.

2016.09.09

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

8.0

2016, Drama, Suspense, Science fiction

Het verhaal, verteld vanuit één perspectief, boeit van de eerste tot de laatste seconde en kent een verrassende ontknoping.

2016.09.02

Poster for 99 Homes

99 Homes

7.0

2014, Drama

Hou je dus vast voor emotionele taferelen in een verwoest hypotheeklandschap waar nog maar één recht telt: dat van de sterkste.

2016.07.28

Poster for Zootopia

Zootopia

8.0

2016, Adventure, Animation, Comedy

Een verrassend intelligent plot.

2016.06.30

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit