Movie reviews of Jochem Engelen

These are all the movies and series that Jochem has reviewed. Read more at: Blik Op Film.

Similarity: unknown

Number of movie reviews: 146 / 146

Options

Poster for Finding Dory

Finding Dory

6

Gewoon een fijne familiefilm, maar geen onvergetelijke kijkervaring.

2016.11.11

2016

Poster for Inferno

Inferno

3

Een speurtocht waarvan de puzzelstukjes elkaar zo rap opvolgen dat het verhaal amper te verstouwen is.

2016.10.28

2016

Poster for The Wave

The Wave

8

De personages zijn doodgewone mensen en het acteerwerk is even authentiek als het decor.

2016.10.14

2016

Poster for Up for Love

Up for Love

7

Een modern sprookje over de mens en zijn (voor)oordelen.

2016.10.01

2016

Poster for Tomorrow

Tomorrow

8

Laat je verrassen en inspireren door deze uiterst hoopvolle documentaire over de nieuwe werkelijkheid: samen maakt een wereld van verschil.

2016.09.23

2016

Poster for Demolition

Demolition

5

Beperk je daarom tot de trailer, dat scheelt je honderd minuten kleurloos drama.

2016.09.09

2016

Poster for 10 Cloverfield Lane

10 Cloverfield Lane

8

Het verhaal, verteld vanuit één perspectief, boeit van de eerste tot de laatste seconde en kent een verrassende ontknoping.

2016.09.02

2016

Poster for 99 Homes

99 Homes

7

Hou je dus vast voor emotionele taferelen in een verwoest hypotheeklandschap waar nog maar één recht telt: dat van de sterkste.

2016.07.28

2016

Poster for Zootopia

Zootopia

8

Een verrassend intelligent plot.

2016.06.30

2016

Poster for Under the Skin

Under the Skin

8

Kluistert je aan de buis.

2016.06.18

2016

Poster for The Lobster

The Lobster

8

Een onconventioneel, bij tijd en wijle iets te morbide maar ook ontroerend liefdesverhaal.

2016.06.10

2016

Poster for Solace

Solace

5

Een misdaadthriller die grenst aan een horrorfilm.

2016.05.27

2016

Poster for The Walk

The Walk

7

Een hoogst amusante film over ‘the artistic crime of the century’...

2016.05.20

2016

Poster for Er ist wieder da

Er ist wieder da

8

Met aan schaamte grenzende verbazing neem je kennis van de sympathie die de als Hitler uitgedoste acteur oogst.

2016.05.14

2016

Poster for Backcountry

Backcountry

7

De kracht zit hem in de goede cameravoering (handheld) en de scherpe montage.

2016.05.06

2016

Poster for Rams

Rams

7

Ongerepte natuur, subtiele humor en een gevoelige soundtrack vormen de wollen ziel van een prachtig geschoten film...

2016.04.23

2016

Poster for Bridge of Spies

Bridge of Spies

8

Een zeer boeiende, lekker langzaam gefilmde inkijk in een muurvast conflict dat het politieke wereldtoneel bijna een halve eeuw bepaalde.

2016.04.16

2016

Poster for The Gift

The Gift

7

Houdt u van thrillers die langzaam naar het kookpunt toewerken? Doe jezelf dan een spannende filmavond cadeau met The Gift.

2016.04.08

2016

Poster for Scent of a Woman

Scent of a Woman

8

Pacino’s vertolking is weergaloos, al valt zijn gebulder je aanvankelijk rauw op het dak.

2016.04.02

2016

Poster for The Little Prince

The Little Prince

6

Oogstrelend, maar inhoudelijk nogal chaotisch...

2016.03.26

2016

Poster for Sicario

Sicario

8

Een indringende reis door de duisterste kanten van de mens.

2016.03.19

2016

Poster for 45 Years

45 Years

5

Even traag als grauw verhaal waarbij je moeiteloos indut.

2016.03.17

2016

Poster for Spectre

Spectre

7

Gevoel voor smaak, droge humor en een vleugje romantiek doen de rest in deze lekkere actiethriller.

2016.03.11

2016

Poster for As It Is in Heaven

As It Is in Heaven

10

De ene scène is nog raker dan de andere.

2016.03.05

2016

What is Veboli?

Veboli provides personal movie advice, so you can easily choose the right movie to watch. Learn more

Stay up to date?

Read the Veboli blog

Instagram
Instagram
LinkedIn
Twitter

Got a question?

Send us a message

English

Add to...

Go to your lists

Own review...

Review updated

Submit